BOOK
BOOK
[wp_megamenu menu="3"]

Warning: Undefined array key "main_nav" in /var/www/www.norliv.dk/www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 78

Warning: Attempt to read property "term_id" on false in /var/www/www.norliv.dk/www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 79
[wp_megamenu menu="3"]
Se alle de forskellige destinationer ved at vælge land her
Sorter i områder

Nord-Sverige

Norrland er den nordligste og arealmæssigt største af Sveriges landsdele. Norrland strækker sig langs de Skandinaviske fjelde, som gør terrænet bjergrigt.
De fleste af de norrlandske elve er længere end vandløbene i Sydsverige, og når ofte at blive ret brede, inden de når havet. De strømmer almindeligvis i østlig retning, fra fjeldområderne til Østersøen.

Vest-Sverige

Vest-Sverige dækker over et stort, geografisk område, der rummer mange forskellige typer af besøgsmål – alt fra små, hyggelige fiskerbyer til summende storbyer.
Oplev den varierede natur i det vestlige Sverige, hvor skærgården og de mange søer kombineres med dybe skove og høje plateaubjerge. Her venter der masser af sjove eventyr til fods, på cykel eller i kajak.

Danmark 

Danmark er et skatkammer af naturskønhed, historie og hygge. Danmark byder landet på en smuk blanding af kystlinjer, frodige landskaber og charmerende byer. Her finder man velbevarede middelalderlige slotte, farverige havne og hyggelige caféer. Danmark er også kendt for sin fremragende livskvalitet, sin progressive tilgang til samfundet og sit velfungerende velfærdssystem. Med en rig kulturarv, venlige mennesker og et afslappet tempo er Danmark et fantastisk sted at besøge og bo.

 

Nord-Norge

Nord-Norge er den nordligste landsdel i Norge og består af fylkene Nordland, Troms og Finnmark.
Arealet, 175.246 km², udgør næsten halvdelen af Norge.

Regionen strækker sig fra Helgeland i syd og helt op til Nordkap, det europæiske fastlands nordligste punkt, og længere mod øst, til grænsen mod Rusland.
Den største by i Nord-Norge er Tromsø, verdens nordligste universitetsby og Nordkap, Europas nordligste punkt. Nord-Norge er stedet for midnatssol og nordlys.

Midt-Norge

Midt-Norge/regionen Trøndelag er præget af bugtede bakker, marker med bondegårde og lavtliggende kystbyer.
Her finder man også Norges tredjestørste by, Trondheim, grundlagt i 997 af vikingekongen Olav Tryggvason, som gjorde byen til landets første hovedstad.

Et besøg i Nidarosdomen er et must for alle som kommer til byen. Domkirken anses som den mest hellige bygning i Norge og Olav Tryggvason ligger begravet her.

Vest-Norge

Vest-Norge også kendt som Fjord-Norge, er noget af det smukkeste Norge har at byde på.
Her finder du de kendte dybe fjorde, de mest berømte er Geirangerfjorden og Nærøyfjorden, der begge er optaget på UNESCOs verdensarvsliste, samt Hardangerfjorden, Nordfjorden og den 205 kilometer lange Sognefjorden.

Gletsjere, vandfald, stejle fjelde og byer som Bergen (Norges næststørste) og Stavanger, også kendt som Norges oliehovedstad.

Tag på tur med Flåmsbanen, én af verdens mest spektakulære togrejser, eller Bergensbanen og Raumabanen som er blandt de smukkeste togrejser i Europa, ifølge Lonely Planet.

Syd-Norge

Sydnorge, eller Sørlandet som det kaldes på norsk, er nordmændenes mest populære sommerdestination,
og kendt for sin fantastiske kyst, hvor der er rige muligheder for at sejle og bade.

Dyrk den fantastiske følelse af at være ved den nordlige riviera med de maleriske, charmerende kystbyer og små landsbyer. De velbevarede træbyer byder på kulturfestivaler, gode restauranter og shopping i skønne butikker.

Østlandet

Østnorge, her finder du hovedstaden Oslo og på hver side af Oslofjorden ligger hyggeligebyer som
Drammen, Fredrikstad med en hyggelig gammel bydel og grænsebyen Halden. Her kommer du fra
storbypuls og kultur i verdensklasse til kystcharme, skærgård og grønne dale.

Oslo er Norges hovedstad og landets største by med 693.500 indbyggere i Oslo Kommune.
Byen er smukt placeret i bunden af Oslofjorden. Byen er en spændende blanding af gammelt og nyt med den gamle bydels gader og pladser med omfattende grøn bevoksning som en kontrast til dristige nye byggeprojekter tegnet af førende internationale arkitekter.

Trækplastret ved havnefronten er Operahuset. Det har som mål at få Oslo anerkendt som en international kulturby.
Holmenkollen-skihopbakken og -skimuseet ligger uden for bymidten.Vigeland Park er en af Oslos mest
populære turistattraktioner med flere end en million gæster hvert år.

Den enestående udendørs skulpturpark er åben for offentligheden og byder på flere end 200 skulpturer i bronze, granit og støbejern.

 

Her er alle vores destinationer

Du kan også trykke på kortet for at finde vores rejser, destinationer, hytter, lejligheder, hoteller og artikler i området.

Innlandet

I Innlandet finder du bl.a de frodige dale Gudbrandsdalen, Hallingdal og Numedal og mange nationalparker ligger her.

Jotunheimen med flere toppe over 2000 meter, byder også på Norges højeste tinde, Galdhøpiggen med 2.469 meter over havet.

Øst-Sverige og Stockholm

Den østlige del af Sverige er  ældgamle skove, rød-hvide huse og fantastiske historier. Grønne enge fyldt med blomster, bær og af dejlige dufte. Skærgårde, kyst og søer med glinsende vand. Tusindvis af øer og masser af ro. Charmerende byer med liv, kultur og forrygende restauranter og caféer.

Det er også her Sveriges hovedstad Stockholm er beliggende,  hvor Østersøen møder søen Mälaren. Den smukke storby består af 14 øer, forbundet af flere end 50 broer, og det skaber luft og lys og forskellige stemninger, alt efter hvilken bydel, du besøger.
Stig til vejrs og se byen fra oven i glasgondolen Sky View, kig på middelalderhuse i Gamla Stan, syng duet med ABBA, shop i det hippe kvarter Söder, se inspirerende fotoudstillinger og tag på sejlture i skærgården. Med et Stockholm Pass har du gratis transport til flere busser og både og fri entré til mange museer.

 

 Norrland
Svealand
Götaland
NordJylland
Nord-Norge
Midt-Norge
Vestlandet
Sørlandet
Østlandet
Alle
Innlandet
Øst-Sverige og Stockholm
Midt Sverige

Klar på tur?

Hent et ganske uforpligtende tilbud 
Kontakt os her

Kontortid

Mandag - Fredag:
09:00 - 16:00
Copyright Norliv 2021 - Design & udvikling: Norsite
envelopephonecrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram