[wp_megamenu menu="3"]

Warning: Undefined array key "main_nav" in /var/www/www.norliv.dk/www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 78

Warning: Attempt to read property "term_id" on bool in /var/www/www.norliv.dk/www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 79
[wp_megamenu menu="3"]
Se alle de forskellige destinationer ved at vælge land her
Sorter i områder

Destinationer i Norge

juli 28, 2020
Skeikampen

Skeikampens fjelde har været et populært turistmål i flere generationer, hele året rundt. Skeikampen ligger blot tre timers kørsel fra Oslo og 35 minutter fra Lillehammer

SE DESTINATIONEN
juli 28, 2020
Geilo

Fjeldbyen Geilo ligger halvvejs mellem Bergen og Oslo, og er indgangsporten til hele to nationalparker, Hallingskarvet Nationalpark og Hardangervidda Nationalpark, som er Nordeuropas største højfjeldsplateau. Med Geilo som base får du en ferie med masser af spændende aktiviteter og oplevelser! Fjeldtoppene er grønne, fjorden glitrer i solen, centrum farves af friske blomster og på Geilojordet […]

SE DESTINATIONEN
juli 28, 2020
Hemsedal

Oplev de skandinaviske alper om sommeren, og nyd liftbåren cykling med storslået udsigt, vandrestier forbi brusende vandfald og frisk fjeldluft i overflod. Der er naturligvis også mulighed for at fiske, sejle kano, rafte, ride, spille golf, samt mulighed for at prøve kræfter med klatreparken.

SE DESTINATIONEN
juli 28, 2020
Vrådal

I hjertet af Telemark ligger bygden Vrådal. Skønt de fleste nok kender området som et vinterparadis for skientusiaster, byder det smukke naturområde også på en perlerække af ferieoplevelser på andre tider af året.

SE DESTINATIONEN
juli 29, 2020
Voss

Voss ligger på vestlandet, i hjertet af Fjordnorge, og er fuld af kontraster. Voss er kendt som "ekstremsports-bygden", men her er naturligvis også masser af muligheder for at slappe af og komme helt ned i gear.

SE DESTINATIONEN
marts 19, 2021
Trysil

Bare to og en halv times kørsel fra Oslo ligger familievenlige Trysil, som er størst i Norge på trail-cykling med 52 km tilrettelagte stier og bike parks i Gullia, Fageråsen og udenfor Radisson Blu.

SE DESTINATIONEN
august 26, 2021
Norefjell

Norefjell ligger 1,5 times kørsel fra Oslo og er kendt for sit rige kunst- og kulturtilbud, samt masser af aktiviteter og muligheder i naturen.

SE DESTINATIONEN
september 23, 2021
Myrkdalen

Myrkdalen er den perfekte base om sommeren, med kort afstand til både fjord, fjeld og by. Myrkdalen ligger kun to timer fra Bergen, Geilo og Sogndal.

SE DESTINATIONEN
marts 7, 2022
Lofoten og Vesterålen

Højt oppe over polarcirklen på Norges vestkyst ligger Lofoten, som danner en landtange ud fra det norske fastland. En fjeldkæde danner en sammenhængende barriere på over 100 km i længde og 800-1000 meters højde kaldet Lofotvæggen.

SE DESTINATIONEN
marts 7, 2022
Senja

Senja er Norges næststørste ø og ligger mellem Harstad og Tromsø. Øen er 1589 km2 stor og har fastlandsforbindelse med Gisundbrua nær Finnsnes på fastlandet. Øen er som et mikro-kontinent, med fjelde, vidder, skove, vand og landbrugsland indenfor den vilde forrevne vestkyst.  

SE DESTINATIONEN
maj 3, 2022
Beitostølen

Beitostølen ligger i regionen Valdres, der strækker sig fra de frodige, vand- og skovrige dale i syd, til Jotunheimens mægtige 2000 meterstoppe i nord. Få regioner i Norge, har et så varieret udbud af aktiviteter gennem alle fire årstider. Valdres er hele familiens favorit.

SE DESTINATIONEN
juni 29, 2023
Kvitfjell

Kvitfjell ligger pragtfuldt på vestsiden af Gudbrandsdalen, i fjeldområdet  kendt som Peer Gynts rige, ikke langt fra Skeikampen og Gålå. Omkring Kvitfjell ligger et fantastisk terræn for cykelture og vandreture i fjeldet. Kvitfjell er også en perfekt udgangspunkt for at udforske Gudbrandsdalen, med kort vej til blandt andet nationalparkerne Rondane og Jotunheimen, Hunderfossen Familiepark og […]

SE DESTINATIONEN
juni 29, 2023
Hafjell

Hvis du er på jagt efter ægte og spektakulære kulturoplevelser i naturskønne omgivelser, så er Hafjell i Gudbrandsdalen det helt rigtige sted at besøge.  Hafjell ligger kun 2,5 times kørsel (180 km) nord for Oslo.

SE DESTINATIONEN

Destinationer i Sverige

august 26, 2021
Idre Fjäll

Fjeldvandring, cykling, rafting, ridning, golf, møde med samer og rener, elgsafari eller nervepirrende ture i højdebanen. På Idre Fjäll får du en aktiv og tryg ferie for hele familien - fyldt med både eventyr og afkobling i vildmarken.

SE DESTINATION
juli 28, 2020
Sälen

Sälen ligger i Dalarna, 780 km fra København, 620 km fra Frederikshavn og 740 km fra Malmø.  Med naturen som omdrejningspunkt tilbydes der masser af aktiviteter, som du kan opleve sammen med familie og venner.

SE DESTINATION
juli 28, 2020
Stöten

I Stöten findes der masser af aktivitetsmuligheder som f.eks. cykling, vandring, fiskeri, golf og kanoture.

SE DESTINATION
juli 28, 2020
Vemdalen

Vemdalen er en rigtig fjeldperle for hele familien, beliggende 950 km fra København og 780 km fra Frederikshavn. Her kan du nyde den smukke natur, være aktiv eller slappe helt af.

SE DESTINATION

Destinationer i Danmark

juli 28, 2020
Agger

Ønsker du at bo 100 meter fra den fineste sandstrand? På en ferie i Agger bor du midt i noget af Danmarks flotteste natur og lige ved Vesterhavet.

SE DESTINATION

Nord-Sverige

Norrland er den nordligste og arealmæssigt største af Sveriges landsdele. Norrland strækker sig langs de Skandinaviske fjelde, som gør terrænet bjergrigt.
De fleste af de norrlandske elve er længere end vandløbene i Sydsverige, og når ofte at blive ret brede, inden de når havet. De strømmer almindeligvis i østlig retning, fra fjeldområderne til Østersøen.

Syd-Sverige

Tag på opdagelse og udforsk vilde klipper, dybe skove, små øer og fiskerlejer, de historiske slotte med danske aner, storslåede nationalparker og spændende museer. Sydsverige passer perfekt til både korte og lidt længere udflugter.

Agger, Nationalpark Thy

Oplev en storslået natur på Jyllands vestkyst fra Hanstholm i nord til Agger Tange i syd. Nationalpark Thy er præget af havet og århundreders sandflugt, så her kan du opleve store, øde og vindblæste klitheder, der er helt unikke både i Danmark og internationalt. I området kan du opleve rådyr, kronvildt og nogle af Danmarks mest sjældne ynglefugle.
I de små landsbyer som for eksempel Nørre Vorupør og Stenbjerg kan du stadig opleve fiskere trække deres både op på stranden, som de har gjort i flere hundrede år.
Agger Tange Feriecenter ligger i udkanten af det idylliske uspolerede gamle fiskerleje Agger, helt ud til Vesterhavet.

Nord-Norge

Nord-Norge er den nordligste landsdel i Norge og består af fylkene Nordland, Troms og Finnmark.
Arealet, 175.246 km², udgør næsten halvdelen af Norge.

Regionen strækker sig fra Helgeland i syd og helt op til Nordkap, det europæiske fastlands nordligste punkt, og længere mod øst, til grænsen mod Rusland.
Den største by i Nord-Norge er Tromsø, verdens nordligste universitetsby og Nordkap, Europas nordligste punkt. Nord-Norge er stedet for midnatssol og nordlys.

Vest-Norge

Vest-Norge også kendt som Fjord-Norge, er noget af det smukkeste Norge har at byde på.
Her finder du de kendte dybe fjorde, de mest berømte er Geirangerfjorden og Nærøyfjorden, der begge er optaget på UNESCOs verdensarvsliste, samt Hardangerfjorden, Nordfjorden og den 205 kilometer lange Sognefjorden.

Gletsjere, vandfald, stejle fjelde og byer som Bergen (Norges næststørste) og Stavanger, også kendt som Norges oliehovedstad.

Tag på tur med Flåmsbanen, én af verdens mest spektakulære togrejser, eller Bergensbanen og Raumabanen som er blandt de smukkeste togrejser i Europa, ifølge Lonely Planet.

Østlandet

Østnorge, her finder du hovedstaden Oslo og på hver side af Oslofjorden ligger hyggeligebyer som
Drammen, Fredrikstad med en hyggelig gammel bydel og grænsebyen Halden. Her kommer du fra
storbypuls og kultur i verdensklasse til kystcharme, skærgård og grønne dale.

Oslo er Norges hovedstad og landets største by med 693.500 indbyggere i Oslo Kommune.
Byen er smukt placeret i bunden af Oslofjorden. Byen er en spændende blanding af gammelt og nyt med den gamle bydels gader og pladser med omfattende grøn bevoksning som en kontrast til dristige nye byggeprojekter tegnet af førende internationale arkitekter.

Trækplastret ved havnefronten er Operahuset. Det har som mål at få Oslo anerkendt som en international kulturby.
Holmenkollen-skihopbakken og -skimuseet ligger uden for bymidten.Vigeland Park er en af Oslos mest
populære turistattraktioner med flere end en million gæster hvert år.

Den enestående udendørs skulpturpark er åben for offentligheden og byder på flere end 200 skulpturer i bronze, granit og støbejern.

 

Her er alle vores destinationer

Du kan også trykke på kortet for at finde vores rejser, destinationer, hytter, lejligheder, hoteller og artikler i omnrådet.

Innlandet

I Innlandet finder du bl.a de frodige dale Gudbrandsdalen, Hallingdal og Numedal og mange nationalparker ligger her.

Jotunheimen med flere toppe over 2000 meter, byder også på Norges højeste tinde, Galdhøpiggen med 2.469 meter over havet.

Øst-Sverige og Stockholm

Den østlige del af Sverige er  ældgamle skove, rød-hvide huse og fantastiske historier. Grønne enge fyldt med blomster, bær og af dejlige dufte. Skærgårde, kyst og søer med glinsende vand. Tusindvis af øer og masser af ro. Charmerende byer med liv, kultur og forrygende restauranter og caféer.

Det er også her Sveriges hovedstad Stockholm er beliggende,  hvor Østersøen møder søen Mälaren. Den smukke storby består af 14 øer, forbundet af flere end 50 broer, og det skaber luft og lys og forskellige stemninger, alt efter hvilken bydel, du besøger.
Stig til vejrs og se byen fra oven i glasgondolen Sky View, kig på middelalderhuse i Gamla Stan, syng duet med ABBA, shop i det hippe kvarter Söder, se inspirerende fotoudstillinger og tag på sejlture i skærgården. Med et Stockholm Pass har du gratis transport til flere busser og både og fri entré til mange museer.

 

 Norrland
Svealand
Götaland
NordJylland
Nord-Norge
Midt-Norge
Vestlandet
Sørlandet
Østlandet
Alle
Innlandet
Øst-Sverige og Stockholm

Klar på tur?

Hent et ganske uforpligtende tilbud 
Kontakt os her

Kontortid

Mandag - Fredag:
09:00 - 16:00
Copyright Norliv 2021 - Design & udvikling: Norsite
envelopephonecrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram