[wp_megamenu menu="3"]

Warning: Undefined array key "main_nav" in /var/www/www.norliv.dk/www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 78

Warning: Attempt to read property "term_id" on bool in /var/www/www.norliv.dk/www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 79
[wp_megamenu menu="3"]

Røros Hotel

Beskrivelse
Tilbud

Oplev autentisk charme på Røros Hotel - dit ultimative rejsemål for en uforglemmelig ferie. Dybt forankret i norsk kultur og historie, er Røros Hotel mere end bare et sted at bo - det er en destination i sig selv.

Gastronomiske oplevelser er en vigtig del af dit ophold på Røros Hotel. Den prisvindende restaurant byder på en udsøgt menu, der fremhæver de lokale råvarer og traditionelle opskrifter. Smag på autentiske norske retter, der er tilberedt med kærlighed og finesse, og nyd enestående vine fra hotellets omfattende vinkælder. Den hyggelige atmosfære og den opmærksomme service gør spisningen til en uforglemmelig begivenhed.

Hotellets wellness-område er det perfekte sted at slappe af og genoplade. Forkæl dig selv med en afslappende massage eller nyd de forfriskende faciliteter, herunder sauna og swimmingpool. Efter en dag med udforskning og eventyr kan du lade stress og bekymringer forsvinde og finde ro i denne oase af velvære.

Røros er opført på UNESCOs verdensarvsliste og du vil blive tryllebundet af de rustikke træbygninger, der skaber en autentisk og hyggelig stemning, som kun kan findes i denne historiske region. Udforsk de historiske gader, kom en tur ned i kobber-minerne, besøg de lokale museer og gallerier, eller tag på vandreture i den omkringliggende natur.

 

Dobbeltværelse inkl. 1/2 pension, kr. 815 per person/nat.

Dobbeltværelse inkl. morgenmad, kr. 475 per person/nat.

Beskrivelse
Tilbud

 

 

 

Dobbeltværelse inkl. 1/2 pension, kr. 815 per person/nat.

Dobbeltværelse inkl. morgenmad, kr. 475 per person/nat.

Røros Hotel er Rørosregionens største hotel med 160 komfortable værelser i forskellige størrelser og et udvalg af lejligheder. Ved at bestille overnatning får du altid inkluderet morgenmad, parkering, WIFI, adgang til bassin og legeland, hvis der er børn med.

Røros Hotel har i alt 160 værelser fordelt på standard, superior, suiter og familieværelser.

Her er indendørs svømmebassin, træningsrum, solarium, sauna, parkering,  joggesti/-løjpe, cykeludlejning (på forespørgsel), tur-/friluftsområde, 320 km med skiløjper,  Wifi og  roomservice.

Klar på tur?

Hent et ganske uforpligtende tilbud 
Kontakt os her

Kontortid

Mandag - Fredag:
09:00 - 16:00
Copyright Norliv 2021 - Design & udvikling: Norsite
envelopephonecrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram