BOOK
BOOK
[wp_megamenu menu="3"]

Warning: Undefined array key "main_nav" in /var/www/www.norliv.dk/www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 78

Warning: Attempt to read property "term_id" on bool in /var/www/www.norliv.dk/www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 79
[wp_megamenu menu="3"]

Sørlandet Feriesenter

Oversigt
Billeder

På Norges solkyst, ikke langt fra træhusbyen Risør og ø-perlen Lyngør, ligger Sørlandet Feriesenter.
Det 4-stjernede feriecenter ligger midt mellem Larvik og Kristiansand og tilbyder overnatning i form af hytter, lejligheder, motelrum og campingpladser. Feriecentret ligger med smuk udsigt over vandet og der er rig mulighed for en aktiv ferie med familie eller venner.

I kan tage på udflugt og besøge en af de nærliggende byer, fiske i Sandnesfjorden, leje båd, kano og kajak, eller benyt en af centrets opvarmede swimmingpools (mod betaling). Der er også egen strand med direkte adgang til Sandefjord og desuden legepladser, trampolin/hoppeborg, minigolf, beachvolley og indendørs fritidsfaciliteter (som f.eks. bordtennis og bordfodbold).

Sørlandet Feriesenter har flere swimmingpools, som er opvarmet til behagelige temperaturer i højsæsonen. Adgang til poolområdet er mod betaling. Sørlandet Feriesenter har egen strand med direkte adgang til Sandnesfjorden.

Book direkte

På Norges solkyst, ikke langt fra træhusbyen Risør og øperlen Lyngør, ligger Sørlandet Feriesenter.
Det 4-stjernede feriecenter ligger midt mellem Larvik og Kristiansand og tilbyder overnatning i form af hytter, lejligheder, motelrum og campingpladser.
Boenhederne ligger med smuk udsigt over vandet, og på centeret er der rig mulighed for en aktiv ferie med familie eller venner.

Overnatning

Her finder du overnatning i hyggelige omgivelser og i mange forskellige kategorier og størrelser.

Der er mulighed for overnatning i både hytter, lejligheder og værelser. Dette er enheder med alt fra et til fem soveværelser. Vælg det som passer bedst til dig og dit rejsefølge.

Sørlandet Feriesenter har egen café med pizza og take-away.
I Risør, ca. 20 min. kørsel derfra, findes mange spisesteder.

Aktiviteter 

På centeret finder du en bred vifte af aktiviteter for store og små.

Oplev blandt andet:

  • Havgløtt Bad - med opvarmede swimmingpools og børnepool
  • Udlejning af både i forskellige størrelser
  • Fiskeri
  • Beachvolley
  • Boldbane
  • Bordtennis og bordfodbold
  • Minigolf
  • Legeplads og gravemaskine for de mindste
  • Sandstrand

Klar på tur?

Hent et ganske uforpligtende tilbud 
Kontakt os her

Kontortid

Mandag - Fredag:
09:00 - 16:00
Copyright Norliv 2021 - Design & udvikling: Norsite
envelopephonecrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram