BOOK
BOOK
[wp_megamenu menu="3"]

Warning: Undefined array key "main_nav" in /var/www/www.norliv.dk/www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 78

Warning: Attempt to read property "term_id" on bool in /var/www/www.norliv.dk/www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 79
[wp_megamenu menu="3"]

Myrkdalen Hotel

Myrkdalen Hotel

Myrkdalen Hotel

I hjertet af Fjord-Norge ligger Myrkdalen Hotel. Myrkdalen Hotel byder på en unik kombination af moderne luksus, nordisk elegance og en overflod af naturskønne eventyr.

Beliggende i den betagende Myrkdalen-dal, er dette hotel designet med omhu for at give dig en uforglemmelig oplevelse i harmoni med den omkringliggende natur.

Myrkdalen Hotel, hvor eventyr møder elegance, og naturens skønhed møder modernitet.

Med parkeringsplads lige ved hotellet styrer du selv tempoet på dagene. I Myrkdalen har du et hav af muligheder, hvad enten du er på jagt efter en spændende ferie med familien eller søger roen i majestætisk vestlandsnatur.

Velkommen til et sted, hvor dine rejseminder formes af enestående omgivelser og uovertruffen service!

I hjertet af Fjord-Norge ligger Myrkdalen Hotel, som om sommeren byder på fjeldture i alle udgaver, cykelstier, adrenalin-fyldte oplevelser og kort vej til fjordidyl.

Værelser

Hos Myrkdalen Hotel, er hvert detalje er nøje udvalgt for at sikre at i får den bedste oplevelse.

Vores moderne indrettede værelser tilbyder den perfekte kombination af stil og funktionalitet. De er skabt for at opfylde dine behov, uanset om du er på forretningsrejse eller ferie.

Udsigten fra vinduerne giver dig mulighed for at fordybe dig i omgivelserne, uanset om det er byens pulserende liv, beroligende natur.

Hotellet har 112 værelser med fine farvetoner og detaljer:

  • standardværelser
  • familieværelser
  • elegante suiter på 100m2

Velkommen til et sted, hvor gæstfrihed og stil forenes for at give dig den perfekte ramme for din rejse!

Myrkdalen Hotel

Myrkdalen Hotel er et moderne fjeldhotel, der ligger smukt ved Voss, kun to timers kørsel fra Bergen.

Om sommeren byder området på en bred vifte af aktiviteter, der appellerer til alle slags besøgende. Der er vandreture tilgængelige på alle niveauer, fra lette ture for begyndere til mere udfordrende ruter for de erfarne vandrere.

For dem, der søger adrenalinfyldte oplevelser, er der rig mulighed for mountainbiking, rafting og andre spændende udendørsaktiviteter.

Maden smager som landskabet, vildt og rent - med indslag af friske overraskelser.

Faciliteter

Hotellet udgør det ideelle sted til at forene en konference med naturbaserede aktiviteter.

Vi præsenterer moderne konferencesale og mødelokaler med fleksible muligheder samt et bredt udvalg af aktiviteter.

Beliggende lige ved siden af pudderparadiset i Vestnorge. Giver vores hotel dig den perfekte ramme for en inspirerende kombination af forretningsmøder og naturoplevelser.

Ydermere er der at finde tre restauranter med hver deres koncept. Fælles for dem alle er velsmagende mad lavet af rene, lokalt producerede råvarer.

De tre restauranter:

  • Restaurant Nuten - a la carte
  • Restaurant Tunet - pizza og pasta
  • Restaurant Nuten Fondue - madoplevelse

Klar på tur?

Hent et ganske uforpligtende tilbud 
Kontakt os her

Kontortid

Mandag - Fredag:
09:00 - 16:00
Copyright Norliv 2021 - Design & udvikling: Norsite
envelopephonecrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram