[wp_megamenu menu="3"]

Warning: Undefined array key "main_nav" in /var/www/www.norliv.dk/www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(122) : eval()'d code on line 78

Warning: Attempt to read property "term_id" on bool in /var/www/www.norliv.dk/www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(122) : eval()'d code on line 79
[wp_megamenu menu="3"]

Den klassiske rundrejse, 12 dage

Ring til os fra man-fredag
+45 96 17 01 11

  Hent tilbud her for denne tur
  Oversigt
  Turprogram
  Katalog med udflugter
  Generel information

  Verdens smukkeste sørejse

  Rejsen langs den norske kyst Bergen-Kirkenes-Bergen. Vi lægger til i 34 havne og krydser den arktiske polarcirkel 2 gange i løbet af de 2.500 sømil som er rejsens længde. Mange af de havne, der besøges om natten på den nordgående tur, besøges således om dagen, når vi sejler sydover. Du kan vælge mellem flere end 70 sæsonbestemte udflugter, så du kan skræddersy din rejse, som du vil.
  Både den nordgående og den sydgående rute opleves på den klassiske rundrejse - se nærmere beskrivelse: Den nordgående rute og Den sydgående rute

  • Den fulde, ultimative oplevelse
  • Besøg de fleste af rutens 34 havne 2 gange
  • Flere chancer for at se midnatssol eller nordlys
  • Chance for at besøge 4 af Norges 8 steder, der er på UNESCO´s verdensarvsliste
  • Fuldt udvalg af flere end 70 valgfri, sæsonbestemte udflugter

  Dag 1
  Bergen
  Nordgående

  Bergen, der er omgivet af fjelde og glitrende fjorde, er et sted med en fantastisk, naturlig skønhed. Byen har været udgangspunktet for den klassiske rejse i næsten 130 år.

  Dag 2
  Florø - Molde
  Nordgående

  Om sommeren kan du de spektakulære vandfald i Geirangerfjorden, nyde landskabet i den "skjulte" perle Hjørundfjorden om efteråret og beundre jugendstilen i Ålesund.

  Dag 3
  Kristiansund - Rørvik
  Nordgående

  Vikingebyen Trondheim summer af historie og kultur. Her ligger Nordeuropas største domkirke, samt landets største træpalads.

  Dag 4
  Brønnøysund - Svolvær
  Nordgående

  Den arktiske polarcirkel omkring kl. 7 om morgenen. Nord for denne geografiske linje, vil du opleve at det er lyst døgnet rundt om sommeren. Om vinteren har du meget store chancer for at opleve nordlys.
  Vi sejler langs Helgelandskysten til øgruppen Lofoten.

  Dag 5
  Stokmarknes - Skjervøy
  Nordgående

  Tromsø, den arktiske hovedstad venter med sine mange kulturelle, historiske og naturskønne oplevelser.
  Vælg mellem de mange sæsonbestemte udflugter, for at optimere dit ophold.

  Dag 6
  Øksfjord - Berlevåg
  Nordgående

  Et kort stop i Øksfjord om natten, derefter Hammerfest og om morgenen til Honningsvåg, porten til Nordkap, hvor et monument markerer toppen af det kontinentale Europa. Skibet sejler videre ti Kjøllefjord og når den nordligst beliggende anløbshavn, Mehamn.

   

  Dag 7
  Båtsfjord - Kirkenes - Båtsfjord
  Nordgående/Sydgående

  Vi ankommer nu til den østlige del af Norge og dens kystlinje. Den nærmeste by herfra ligger i Rusland og du vil opleve de mange aspekter af den russiske kultur her.
  Kirkenes markerer vendepunktet for rejsen - når skibet nu drager sydpå, vil vi se flere af de steder , vi sejlede til i løbet af natten, i løbet af dagen.

  Dag 8
  Mehamn - Tromsø
  Sydgående

  Lad dig tryllebinde af Finnmarks og Troms forrevne kystlinje, udforsk Hammerfest og nyd udsigten til Lyngsalpene.
  Tromsø anløbes lige før midnat.

  Dag 9
  Tromsø - Stamsund
  Sydgående

  Fjeldene og øerne i Vesterålen og Lofotens øgrupper er noget af det mest fantastiske landskab, den norske kyst kan byde på.
  Trollfjord er en afstikker værd, hvis vejret tillader det.

  Dag 10
  Bodø - Rørvik
  Sydgående

  Vi sejler sydpå mod Helgelandskysten og lægger til i Bodø i de tidlige morgentimer. Herefter krydser vi igen den arktiske polarcirkel. Vi sejler forbi den imponerende fjeldkæde "De syv søstre", der når op i 1.100 meters højde.
  Dagens sidste stop er den hyggelige  fiskerihavn Rørvik.

   

   

  Dag 11
  Trondheim - Ålesund
  Sydgående

  Tilbring morgenen i Trondheim, efterfulgt af smukke ølandskaber og nogle af Norges mindste samfund, inden vi anløber Kristiansund og Molde.

   

   

   

  Dag 12
  Ålesund - Bergen
  Sydgående

  Om natten lægger vi til i Ålesund og om morgenen anløber vi Florø og du kan strække benene en halv times tid.
  Videre mod Bergen krydser vi udmundingen af Sognefjorden, den længste og bredeste i Norge.
  Vi lægger til i Bergen og rejsen er dermed slut.

   

  Mød vikingerne – sommer

  Oplev hvordan vikingerne levede ved Lofotr i Borg, Lofoten, hvor den største vikingebygning, der nogensinde er fundet, er blevet genskabt…

  Se Katalog her for 2021-22

  Prisstruktur

  Hold det simpelt med en Basic-billet, få mere inkluderet med en Select-billet eller vælg luksus med Platinum.

  BASIC-pakken: Den laveste pris, hvor de vigtigste serviceydelser er inkl. til laveste pris. Du kan ikke vælge kahyt, men alle måltider er inkluderet.

  SELECT-pakken: Hurtigrutens bestseller. Her er inkl. helpension og i modsætning til BASCIS kan du vælge din foretrukne spisetid, kahytskategori og kahytsnummer.
  Bevar forbindelsen til omverden, mens du er på skibet, med gratis Wi-Fi. På hele rejsen har du gratis te og kaffe.

  PLATINUM-pakken: Med PLATINUM-billet får man champagne-velkomstkurv i sin kahyt, daglig opredning og et sæt friluftstøj, der passer til årstiden. En komplet drikkevarepakke er inkluderet i helpensionen sammen med alle måltider i à la carte-restauranten. Oplev eksklusive besøg på skibets kommandobro, privat lufthavnstransport i udvalgte havne og to årstidsbestemte udflugter efter eget valg.

  Priser generelt - Jo hurtigere ude, jo bedre pris. Hurtigruten har ”flexpriser”, hvilket betyder, at prisen ændrer sig alt efter periode og ledighed.

  Klar på tur?

  Hent et ganske uforpligtende tilbud 
  Kontakt os her

  Kontortid

  Mandag - Fredag:
  09:00 - 16:00
  Copyright Norliv 2021 - Design & udvikling: Norsite
  envelopephonecrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram