BOOK
BOOK
[wp_megamenu menu="3"]

Warning: Undefined array key "main_nav" in /var/www/www.norliv.dk/www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 78

Warning: Attempt to read property "term_id" on false in /var/www/www.norliv.dk/www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 79
[wp_megamenu menu="3"]
Find rejse i Vemdalen her  

Vemdalen ligger i Härjedalen, Jämtland

Vemdalen ligger 950 km fra København og 780 km fra Frederikshavn.

Vemdalen er en charmerende destination beliggende i det nordlige Sverige, kendt for sin betagende natur, fjeldlandskab og mangfoldige udendørsaktiviteter.

Dette maleriske område tiltrækker besøgende året rundt med sine skønne skove, klare søer og majestætiske fjelde.

Den lokale kultur og gæstfrihed tilføjer en ekstra dimension til Vemdalen, der gør det til et sted, hvor besøgende kan opleve den autentiske charme og skønhed.

BOOK HER

Book overnatning i Vemdalen her

Aktiviteter i Vemdalen

Aktiv fjeldferie

Vemdalen byder på spektakulær fjeldvandring, fiskeri i søer på fjeldet, åer og elve, to fine golfbaner i smukke fjeldomgivelser eller cykel langs åer, forbi byer og fjeldlandbrug eller gennem store skove til glitrende søer.

Vandfalds vandring

Vemdalens fjelde giver den mest fortryllende sommersang udgøres af lyden af vand i bevægelse. Det kan være i form af fortryllende små vandpytter i bække og floder eller endnu mere dramatisk, når vandmasserne kaster sig ud fra 60 meter høje klipper. Denne melodi venter på de eventyrlystne familier, der søger det ultimative mål.

De fem ruter til vandfaldene:

Fallmoran: 9 km

Sångbäcksfallet: 1 km

Fettjeåfallet: 4 km

Mittåfallet: 80 m

Rändåfallet: 2 km

Golf i Vemdalen

Tag på golfbanen i idyllyske omgivelser, Vemdalen har to golfbaner placeret i fjeldomgivelser.

Hede golfbane, en 18-hullers golfbane, smukt positioneret ved bredden af Ljusnan og med den naturskønne Sonfjället nationalpark som en malerisk kulisse. Golfbanen kendetegnes af rummelige greens, førsteklasses fairways og fascinerende vandforhindringer spredt over de fleste huller.

Klövsjö-Vemdalens goldbane byder på ægte fjeldgolf i betydeligt højere højder og med en karakter, du ikke finder andre steder. 18-hulsbanen, som strækker sig over et gammelt græsningsområde, er fyldt med overraskelser og udfordringer med smalle fairways og niveauforskelle.

Vemdalens klatrepark

Klatreparken befinder sig direkte ved siden af toppen af Skalet Express-liften, hvilket gør det enkelt og bekvemt for dig at nå klatreparken med liften.

Klatreparken består af fem ruter med varierende sværhedsgrader, og hver rute indeholder en række forskellige udfordringer. Disse udfordringer er strategisk placeret både i og mellem træerne og omfatter elementer som armgang, lianer og broer. Højderne i parken varierer, og det højeste punkt er hele 8 meter over jorden. Ruterne er kategoriseret efter sværhedsgrad, startende med den letteste, markeret med orange, efterfulgt af grøn og blå.

Fiskeri

Tag på kanotur på Veman, prøv fiskelykken i Varggranstjärn, tag en forfriskende dukkert i fjeldsøen Klövsjö. Fiskeri er en aktivitet, der passer til alle aldre, uanset om du er ung eller gammel. Det giver mulighed for at fange aftensmaden samtidig med, at du kan nyde den afslappende atmosfære ved søen.

Cykling

Tag hele familien eller alle vennerne med på cykeltur. Vemdalen byder på en cykeltur mod de smukkeste fjeldoplevelser om sommeren. Oplev alt fra slyngede stier til grusveje, der venter på at blive udforsket og opdaget.

Ved Skalet Express/Skalets Torg ligger to trailstier, som du let kan nå med Skalet Express. Trailstierne består primært af maskingravede stier, der snor sig gennem skov og mark. Stierne varierer i sværhedsgrad (grøn/blå) og inkluderer bl.a. hop, drop og moderate sving.

Vandring 

Vemdalen har vandreruter for alle, som gør det muligt at opleve en fantastisk natur, og de smukke bjergudsigter. I kan bl.a. tage ruten, Björnrike – Raststugan. Denne rute er blot 3 km lang, som egner sig for alle. Vandreturen til Björnrikes rastehus følger en bred sti gennem den naturskønne og læfyldte dal mellem Högfjället og Gråhognafjället. Når man ankommer til hytten vil i opleve den smukke udsigt over dalen og de høje bjerge. I området ved rastehuset, vil man kunne opnå endnu flere storslåede bjergudsigter.

Ønsker man at komme på en længere vandring, kan man tage ruten, Vemdalsskalet – Varggransstugan. Denne rute er 5 km lang og lidt mere udfordrende. Medbringe gerne dit fiskeudstyr, dammen deroppe er en af områdets mest fremragende put-and-take-fiskesteder. Stien, der fører op til dette sted, begynder bag Valles hytte.

Klar på tur?

Hent et ganske uforpligtende tilbud 
Kontakt os her

Kontortid

Mandag - Fredag:
09:00 - 16:00
Copyright Norliv 2021 - Design & udvikling: Norsite
envelopephonecrossmenucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram