[wp_megamenu menu="3"]

Warning: Undefined array key "main_nav" in /var/www/www.norliv.dk/www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 78

Warning: Attempt to read property "term_id" on bool in /var/www/www.norliv.dk/www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 79
[wp_megamenu menu="3"]
Find rejse i Beitostølen her  

Beitostølen

Oplev en uforglemmelig sommerferie på Beitostølen i Norge!

Drømmer du om en ferie fyldt med naturskønne omgivelser, frisk bjergluft og spændende aktiviteter?

Så er Beitostølen det perfekte rejsemål for dig! Beliggende i hjertet af den norske natur, byder Beitostølen på en sommerferieoplevelse, der vil tage pusten fra dig.

Fjeldlandsbyen har regionens største tilbud af restauranter, barer og overnatningssteder, men er alligevel kun en kort gåtur fra en mægtige fjeldnatur. Her starter turløjperne i centrum og man kommer hurtigt op i højden og kan fortsætte på mærkede turstier indover i fjeldet.

Tag et dybt indånd og mærk den forfriskende bjergluft fylde dine lunger, når du træder ud på Beitostølens betagende vandre- og cykelstier. Uanset om du er en erfaren vandrer eller en nybegynder, vil du finde ruter, der passer til dit niveau og giver dig mulighed for at udforske det smukke landskab. Fra majestætiske bjergtinder til blomstrende enge og brusende vandfald vil naturen på Beitostølen tage pusten fra dig.

Beitostølen er det ideelle rejsemål til din sommerferie, hvor du kan opleve den enestående skønhed og det autentiske norske liv.

Book din ferie i dag og lad Beitostølen fortrylle dig med sine betagende landskaber, spændende aktiviteter og fantastiske oplevelser, der vil give dig minder for livet.

 

Velkommen til Beitostølen - dit drømmerejsemål i Norge!

 

Find overnatning her

Find overnatning i Beitostølen her

Aktiviteter i Beitostølen

Den lille alpelandsby i Norge

Der er masser af aktiviteter på Beitostølen om sommeren. Alpinanlægget forvandles til en sommerpark med mange hurtige og sjove aktiviteter for de mindste.

  • Det er mulighed for mange flotte fodture og cykelture i fjeldet. Den mest populære tur er uden tvivl Bitihorn (1607 m.o.h), efterfulgt af Rasletind (2105 m.o.h.), som nok er landets lettest tilgængelige 2000-meters top.
  • Beitostølen er også et perfekt udgangspunkt, hvis man vil gå Besseggen, som du kan nå på en 30 minutters køretur.
  • Udfordr dig selv og dine venner i klatreparkerne, hvor du kan suse gennem trætoppene og teste dine grænser.
  • Tag på en afslappende sejltur på den smukke Gjende-sø
  • prøv kræfter med fiskeri i de krystalklare fjeldsøer.
  • Der er ingen grænser for eventyrene, du kan opleve på Beitostølen.

Efter en aktiv dag i naturen kan du slappe af og forkæle dig selv på Beitostølens luksuriøse spa- og wellnessfaciliteter. Nyd en afslappende massage eller sæt dig i de varme kilder og lad bekymringerne smelte væk. Hvis du er til vandsport, kan du også prøve kræfter med kajaksejlads eller paddleboarding på en af de mange søer i området.

Nyd også det lokale køkken på Beitostølen, hvor du kan smage autentiske norske retter lavet med friske lokale råvarer. Prøv lækre retter som røkt laks, torsk og traditionelle norske oste. Du kan også besøge de hyggelige lokale restauranter og caféer, hvor du kan nyde en kop varm kakao eller et lækkert stykke kage efter en dag i naturen.

 

 

Klar på tur?

Hent et ganske uforpligtende tilbud 
Kontakt os her

Kontortid

Mandag - Fredag:
09:00 - 16:00
Copyright Norliv 2021 - Design & udvikling: Norsite
envelopephonecrossmenucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram