BOOK
BOOK
[wp_megamenu menu="3"]

Warning: Undefined array key "main_nav" in /var/www/www.norliv.dk/www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 78

Warning: Attempt to read property "term_id" on false in /var/www/www.norliv.dk/www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 79
[wp_megamenu menu="3"]
Find rejse i Beitostølen her  

I hjertet af den norske natur

Beitostølen ligger i regionen Valdres, der strækker sig fra de frodige, vand- og skovrige dale i syd, til Jotunheimens mægtige 2000 meterstoppe i nord.

Få regioner i Norge, har et så varieret udbud af aktiviteter gennem alle fire årstider.

Fjeldlandsbyen har regionens største tilbud af:

  • restauranter
  • barer
  • overnatningssteder
  • mægtige fjeldnatur

Fra majestætiske bjergtinder til blomstrende enge og brusende vandfald vil naturen på Beitostølen tage pusten fra dig.

Book her

Aktiviteter i Beitostølen

Den lille alpelandsby i Norge

Der er masser af aktiviteter på Beitostølen om sommeren. Alpinanlægget forvandles til en sommerpark med mange hurtige og sjove aktiviteter for de mindste. Der er ingen grænser for eventyrene, du kan opleve på Beitostølen.

Vandring

Det er mulighed for mange flotte fodture og cykelture i fjeldet. Den mest populære tur er uden tvivl Bitihorn (1607 m.o.h), efterfulgt af Rasletind (2105 m.o.h.), som nok er landets lettest tilgængelige 2000-meters top.

Beitostølen er også et perfekt udgangspunkt, hvis man vil gå Besseggen, som du kan nå på en 30 minutters køretur.

Klatring

Udfordr dig selv og dine venner i klatreparkerne, hvor du kan suse gennem trætoppene og teste dine grænser.

Omkring Beitostølen tilbydes der bjergbestigning, som er for hele familien. Her vil du under kunne opleve spænding og udfordringer på en sikker måde.

Til vands

Tag på en afslappende sejltur på den smukke Gjende-sø eller en kanotur på Øyangen sø, som også er en fremragende fiske sø.  Så tag fiskestangen med i kanoen og trolling fra kano. Beitostølen byder også på fiskeri i krystalklare fjeldsøer.

Er du mere til vandsport, kan du også prøve kræfter med kajaksejlads eller paddleboarding på en af de mange søer i området.

Wellness 

Efter en aktiv dag i naturen kan du slappe af og forkæle dig selv på Beitostølens luksuriøse spa- og wellnessfaciliteter. Nyd en afslappende massage eller sæt dig i de varme kilder og lad bekymringerne smelte væk.

Lokale specialiteter

Nyd også det lokale køkken på Beitostølen, hvor du kan smage autentiske norske retter lavet med friske lokale råvarer. Prøv lækre retter som røkt laks, torsk og traditionelle norske oste. Du kan også besøge de hyggelige lokale restauranter og caféer, hvor du kan nyde en kop varm kakao eller et lækkert stykke kage efter en dag i naturen.

Book overnatning i Beitostølen her

Klar på tur?

Hent et ganske uforpligtende tilbud 
Kontakt os her

Kontortid

Mandag - Fredag:
09:00 - 16:00
Copyright Norliv 2021 - Design & udvikling: Norsite
envelopephonecrossmenucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram