BOOK
BOOK
[wp_megamenu menu="3"]

Warning: Undefined array key "main_nav" in /var/www/www.norliv.dk/www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 78

Warning: Attempt to read property "term_id" on false in /var/www/www.norliv.dk/www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 79
[wp_megamenu menu="3"]
Find rejse i Hafjell her  

Hafjell - unikke omgivelser

Hafjell ligger i Gudbrandsdalen det helt rigtige sted at besøge, hvis du er på jagt efter ægte og spektakulære kulturoplevelser i naturskønne omgivelser.

Hafjell ligger kun 2,5 times kørsel (180 km) nord for Oslo.

Hafjell er en af Norges førende destinationer for liftbaseret mountainbike, med deres verdensberømt bike park.

I Hafjell er både gondolen og stoleliften klar til at fragte dig og din cykel op til starten af stierne.

Dette giver en fantastisk mulighed for at opleve de spektakulære naturskønne omgivelser.

 

Book her

Aktiviteter i Hafjell

Hafjell i Gudbrandsdalen er en oplevelse for alle

Cykling

Cykeloplevelser på alle niveauer i Europas måske bedste cykelpark. Hafjell er førende i Norge på liftbaseret cykling. I "Bike Parken"  er der 15 spor fra grøn til sort, fordelt på i alt 25 km.
Ikke langt fra Hafjell findes Hunderfossen Familiepark, som er en forlystelsespark for alle aldre.

Vandring - Hafjelltoppen

Ønsker man en kort fjeldtur er turen op til Hafjelltoppen den helt perfekte. Stien op til toppen er ca. 2 kilometer lang. På en dag hvor vejret er klart kan man se over til OL-ikonet Fakkelmanden, og mod Skeikampen, Jotunheimen og Rondane.

Kulturelt

I denne region, fra Lillehammer i syd til Rondane nationalpark i nord, findes en række kulturhistoriske «perler», en af dem er Maihaugen ved Lillehammer, et frilandsmuseum med 200 bygninger, udstillinger, cafeer og oplevelser for alle.

Om sommeren er Maihaugen et paradis for både store og små. Fordyb dig i livet for 200 år siden, og deltag selv.

På Øyerfjellet findes flere end 50 fiskesøer, samt over 100 km elve og bække. De rigtigt store søer finder du ikke i Øyerfjellet, derimod er der mange mellemstore fjeldsøer og endnu flere mindre søer, de fleste let tilgængelige.

Hunderfossen Eventyrpark

Besøg også Hunderfossen Eventyrpark som er kendt som Norges eventyrlige familie park. Tag familien eller vennerne med i klatreparken, tag på ridetur, prøv fiskelykken eller måske en tur med hundespand.

Lillehammer

I Gudbrandsdalen ligger Lillehammer, som har været stolt værtsby for OL. Tag på oplevelse i Gudbrandsdalen, og kom tilbage i tiden til Middelalderen. Her kan du prøve en masse spændende aktiviteter for hele familien.

Book overnatning i Hafjell her

Klar på tur?

Hent et ganske uforpligtende tilbud 
Kontakt os her

Kontortid

Mandag - Fredag:
09:00 - 16:00
Copyright Norliv 2021 - Design & udvikling: Norsite
envelopephonecrossmenucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram