BOOK
BOOK
[wp_megamenu menu="3"]

Warning: Undefined array key "main_nav" in /var/www/www.norliv.dk/www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 78

Warning: Attempt to read property "term_id" on false in /var/www/www.norliv.dk/www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 79
[wp_megamenu menu="3"]
Find rejse i Nesfjellet her  

Nesfjellet byder på aktiviteter året rundt for hele familien.

Spil golf på en af Norges allerflotteste baner eller sæt dig i cykelsadlen og tag turen ad HallingSpranget som strækker sig hele 17 kilometer fra toppen af Nesfjellet og ned til Nesbyen centrum. Stien er blågraderet, med et fald på ca. 1000 højdemeter. Der er også masser af muligheder for vandreture til de nærmeste fjeldtoppe.

For børnene er det et hit at besøge Langedrag Naturpark, kun 35 min. kørsel fra Nesfjellet. Her kan hele familien på tæt hold opleve ca. 25 forskellige arter, mange af dem findes i den norske fauna, som elg, rensdyr, los og ulv.

Bjørneparken er den anden god udflugtsmulighed, ca. 45 min. kørsel fra Nesfjellet. I tillæg til ulv, elg, los er her også bjørne, samt eksotiske dyr som leopard og krokodille.

 

Book her

Aktiviteter i Nesfjellet

Nesfjellet - åben hele året.

Ca. 2, 5 times kørsel nord for Oslo, ligger Nesfjellet, med masser af aktiviteter året rundt.

En af Norges flotteste fjeldbaner
I centrum af Nesfjellet ligger golfbanen. Et komplet anlæg med ni huller, driving-range, to øvelsesgrener, pro-shop og café hvor der serveres god og hjemmelavet mad.

Fiskeri på Nesfjellet / Nesbyen
Nesbyen omtales som en af Syd-Norges allerbedste fiskeområder. Her kan du fiske i Hallingdalselven og en række fjeldsøer, hvor du kan  få både ørred, aborre, sik og gedde på krogen

På cykel i fjeldet
Nesfjellet og Nesbyen har flotte stier til terræncykling – både for erfarne og nybegyndere.
Her findes både maskinbyggede og naturlige stier med alsidige udfordringer og sværhedsgrader. Cykeltilbuddet er bredt og varieret, med udfordringer for eksperten, den viderekomne og den uerfarne.

Vandreture
Nesfjellet kan byder på en række flotte fodture i let og varieret terræn. Det bedste er, at flotte udflugtsmål og fjeldtoppe ligger tilgængelig for de fleste, og turene er afmærket med stave og skilte.

Book overnatning i Nesfjellet her

Klar på tur?

Hent et ganske uforpligtende tilbud 
Kontakt os her

Kontortid

Mandag - Fredag:
09:00 - 16:00
Copyright Norliv 2021 - Design & udvikling: Norsite
envelopephonecrossmenucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram