BOOK
BOOK
[wp_megamenu menu="3"]

Warning: Undefined array key "main_nav" in /var/www/www.norliv.dk/www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 78

Warning: Attempt to read property "term_id" on bool in /var/www/www.norliv.dk/www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 79
[wp_megamenu menu="3"]
Find rejse i Idre Fjäll her  

Idre Fjäll - et idyllisk tilflugtssted

Velkommen til sommeren i Idre Fjäll, et idyllisk tilflugtssted omgivet af betagende natur og bjerglandskab. Her åbner fjeldet op for en ny verden af oplevelser, hvor du kan nyde solrige dage og friske nætter.

Sommeren i Idre Fjäll byder på en palet af aktiviteter, lige fra vandreture og mountainbiking i de skovklædte bjerge til forfriskende øjeblikke ved søerne. Uanset om du søger action og eventyr eller ro og afslapning, har Idre Fjäll noget at tilbyde enhver gæst.

Lad os sammen udforske og skabe uforglemmelige minder i dette charmerende fjeldområde. Velkommen til en spektakulær sommer i Idre Fjäll

BOOK HER

Book overnatning i Idre Fjäll her

Aktiviteter i Idre Fjäll

Eventyr og afkobling i vildmarken

Idre Fjäll ligger i den nordvestlige del af Dalarna og er Nordens sydligste sameby. Her finder du cykling, rafting, klatring, ridning og masser af andre aktiviteter.  Vær også med på elg- og bæversafari eller tag med når vi vandrer i brunbjørnens spor! Du kan også ride eller spille golf. Mulighederne er nærmest ubegrænsede.

Vandring

Idre Fjäll er beliggende i det nordvestlige Dalarna, ved indgangen til naturen, og herfra er der kort afstand til fantastiske vandreture. Uanset om du er nybegynder eller ekspert, ønsker at vandre let eller tungt, eller bare tage en afslappende tur med børnene, er der noget for enhver smag i vores bjergområde.

Rafting 

En spændende raftingoplevelse på Österdal-floden, kun 15 kilometer fra Idre Fjäll. Denne behagelige familietur garanterer smukke naturoplevelser og er velegnet til børn fra 7 år og voksne, der foretrækker en mere afslappet oplevelse.

Hvis du søger mere action, kan vi anbefale Hot Dog-turen på Storån. Disse specielle hotdogs er oppustelige to-personers kanoer designet til whitewater rafting.

Klatring

I klatreparkning præsenteres tre varierede stier spændende i højder fra 1 til 10 meter. Her er der udfordringer for alle medlemmer af familien! Efter det høje rebområde venter skydebanen med otte forskellige stationer, hvor du kan udfordre dine færdigheder i skydning og kast, hvis du foretrækker at forblive på jorden.

Cykling

Oplev enestående mountainbiking ved Idre Fjäll, omgivet af bjergtoppe og betagende udsigter om sommeren og efteråret. Her får du mulighed for at udforske cykling med en ekstra dimension. Vi arbejder løbende på at forbedre vores stier for at sikre dig den mest optimale oplevelse.

Klar på tur?

Hent et ganske uforpligtende tilbud 
Kontakt os her

Kontortid

Mandag - Fredag:
09:00 - 16:00
Copyright Norliv 2021 - Design & udvikling: Norsite
envelopephonecrossmenucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram