[wp_megamenu menu="3"]

Warning: Undefined array key "main_nav" in /var/www/www.norliv.dk/www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 78

Warning: Attempt to read property "term_id" on bool in /var/www/www.norliv.dk/www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 79
[wp_megamenu menu="3"]
Find Oplevelser her  

Oplevelser i Skandinavien

Skandinavien - fuldt af eventyr

Norge, Sverige og Danmark byder på et sandt overflødighedshorn af sjove, smukke, bjergtagende og fantastiske oplevelser!
De skandinaviske lande deler en fælles historisk og kulturel baggrund, men de har også unikke kendetegn og traditioner. Fælles værdier som lighed, åbenhed og bæredygtighed præger ofte disse landes politik og samfundsstrukturer.
Her kan du opleve næsten alt: smukke fjorde, stejle fjeldsider, idylliske græsenge, brede sandstrande, dybe skove, hyggelige byer, og et spændende dyreliv.

Nordlys

Nordnorge er et af de områder på jorden som ligger lige under nordlysovalen, og dermed har mest nordlys i verden. Det nordlige Skandinavien er også nemt at rejse til, har god infrastruktur og det mildeste klima i Arktis. For nordlysgæster kan nordlyset let kombineres med sjove udendørsaktiviteter, en rig og varieret kulturarv og kontakt med en gæstfri lokalbefolkning.

 

Se rejser

Kør-selv

At køre i bil er sandsynligvis den bedste måde at opleve på, hvor du selv bestemmer tempoet.
Norge og Sverige er de længste land i Europa, og det er let at undervurdere afstande og køretid fra det ene sted til det andet. Men motorveje og landeveje er ikke nær så trafikerede som i resten af Europa, og de er i god stand.

 

Se rejser

Wellness

Det er godt for både krop og sjæl.
Mange hoteller har egen spa og wellness afdeling, hvor der bl.a. tilbydes ansigtsbehandlinger og massage. I tillæg er der sauna, dampbade, bassin, boblebad og fitnesslokaler, ofte med fantastisk udsigt til fjord og fjeld.

 

Se rejser

Aktiv i Naturen

Du er i Skandinavien, og der er ingen grund til at være indendørs. Der er nærmest ubegrænsede muligheder i naturen året rundt, uanset om du er ved kysten, på fjeldet eller et sted midt i mellem.

 

Se rejser

Rundrejser i Norge og Sverige:

Sørlandet Feriesenter

På Norges solkyst, ikke langt fra træhusbyen Risør og øperlen…

Se Rejse
Mefjord Brygge

Mefjord Brygge er et helårs feriested beliggende mellem fjorde på…

Se Rejse
Tregde Ferie

Tregde ligger ved Mandal, en lille time vest for Kristiansand.…

Se Rejse
Fjeld, kyst og smukke fjord

Turen begynder med en overnatning på det historiske Straand Hotel…

Se Rejse
Fra Telemark til Vestlandet

Turen begynder med en overnatning på det historiske Straand Hotel…

Se Rejse
Svinøya Rorbuer

På Svinøya i Svolvær kan du overnatte i rorbu, rorbusuiter,…

Se Rejse

Klar på tur?

Hent et ganske uforpligtende tilbud 
Kontakt os her

Kontortid

Mandag - Fredag:
09:00 - 16:00
Copyright Norliv 2021 - Design & udvikling: Norsite
envelopephonecrossmenucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram