[wp_megamenu menu="3"]

Warning: Undefined array key "main_nav" in /var/www/www.norliv.dk/www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 78

Warning: Attempt to read property "term_id" on bool in /var/www/www.norliv.dk/www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 79
[wp_megamenu menu="3"]
Find rejse i Skeikampen her  

Skeikampen

Det var den friske luft og motion som lokkede gæster op til Skeikampen i slutningen af 1800-tallet og blev starten på dagens højfjeldsdestination.

Inspireret af sanatorier som tilbød «højfjeldsterapi» i Alperne, åbnede Højfjeldssanatoriet i Gausdal 1. juli 1876 og var da Norges første turisthotel på højfjeldet.

Skeikampen er i dag en moderne helårsdestination for alle som elsker at være aktive udendørs.

 

Book her

Aktiviteter i Skeikampen

Skeikampen - ægte højfjeldsglæde

Skeikampen har en lang historie som fjeld-destination og har gennem årene udviklet sig til at blive en helårsdestination for alle som elsker at være aktive udendørs.

Cykling

Skeikampen er kendt som et af Norges bedste steder for sticykling i højfjeldet og fin familievenlig turcykling på hyggelige sæterveje. Tag den hyggelige 5 km cykeltur fra Torsdalen til Gammeldalen, på turen vil du opleve den smukke Torsdalen med en udsig udover Sjøsætervatnet.

Golf

Tag på den unikke golfbande i 854 meter over havets overflade, denne smukke golfbane er en af Norges højest beliggende 18-huls golfbaner. Om du er øvede eller nybegynder, så er den et besøg værd.

Fiskeri

Tag på sommerfiskeri i fjeldende efter grove gedder i Rausjøenhøst eller isfiskeri fra Nisjuvatn, som byder på store ørreder. Fiskedammene er idylliske og let tilgængelige ved Peer Gyntveien og Veslesetervegen. Her finder du bjergro og fine børnevenlige teltpladser til et rigtigt bjergeventyr.

Vandring

Skeikampen tilbyder varierede stier for dig som gerne vil på fjeldtur, og badesøer for en afkølende dukkert i sommervarmen. Tag rygsækken på, gå til toppen og nyd den fantastiske udsigt med sine 1123 meter over havets overflade. Her får du en panorama udsigt over Skeikampen området, samt mod Dovrefjell, Fjellheimen, Jotunheimen og Peer Gynt Vegen.

Book overnatning i Skeikampen her

Klar på tur?

Hent et ganske uforpligtende tilbud 
Kontakt os her

Kontortid

Mandag - Fredag:
09:00 - 16:00
Copyright Norliv 2021 - Design & udvikling: Norsite
envelopephonecrossmenucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram