BOOK
BOOK
[wp_megamenu menu="3"]

Warning: Undefined array key "main_nav" in /var/www/www.norliv.dk/www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 78

Warning: Attempt to read property "term_id" on bool in /var/www/www.norliv.dk/www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 79
[wp_megamenu menu="3"]
Find rejse i Trysil her  

Trysil - skabt til en aktiv familieferie

Trysil ligger tæt på den svenske grænse, cirka to og en halv times kørsel nord for Oslo.
Områdets store skove, brusende elve og indbydende fjelde.

Dette gør også Trysil til en oplagt sommerdestination, med aktiviteter såsom whitewater rafting, vandring og fiskeri.

Smukke fjelde, der er skabt til familievenlig cykling, vandring og løb. Trysil er størst i Norge til mountainbiking og Trysil Bike Arena er et must.

I Trysil Bike Arena kan du boltre dig på over 100 kilometer naturstier og mere end 10 kilometer grusstier.

Book her

Oplevelser i Trysil 

Ferie på fjeldet

Sommeren byder på vandring i store skove, over åbne vidder og langs brusende elve. Nogle stier er afmærkede eller du kan tage en spændende fjeldtur til en af toppene.

Fjellgolf og minigolf

På Trysilfjeldet har du mulighed for at gå den 18 huller golfbane med en længde på ca. 6 km. Denne golfbane er kendt for at være en af Norges bedste skovbaner. Ved golfbanen kan man også tag et spil minigolf. En runde på minigolfbanen er et "must", for her har børnene lige så stor chance for at vinde som de voksne.

Vandring 

Trysil byder på masser af muligheder på vandring i naturskønne omgivelser. Tag turen op til Trysilfjeldet, der er 700 meter over havets overflade. Der kan også gås på nogle mindre krævede stier rundt om Trysilfjeldet.

Til vands

I Trysilelva, som er 100 km lang, kan du rafte, padle kano eller tage på canyoning eller kløftvandring, hvor du skal gå, hoppe, svømme og klatre for at komme frem i elvenes styrker.

Hvis man er mere til det rolige vand er der også rig mulighed for at opleve det, og tage en dejlig dukkert. Det er også her man kan tage på kanotur i de rolige strømme, og holder øje med det rige dyreliv. Undervejs kan man være heldig at få en fisk på krogen.

I Trysilelva byder på gode fiskemuligheder. Her er det oftest ørred og stalling man fanger i elve og søer ved Trysil.

Cykling

Sæsonåbning af cykelstierne i Gullia sidste weekend i maj. I Juni måned arrangeres stiscykel-festivalen "Utflukt" i Trysil og cykelliften og de liftbaserede cykelstier åbner for sommeren.

Du kan tage cyklen med op i liften og suse ned ad Magic Moose-stien, men er du mere til sticykling, så vælger du stierne i Gullia eller Fjellrunden.

På og omkring Trysilfjellet findes adskillige røde og sorte singletracks, der er designet til erfarne mountainbikeryttere. Disse stier består hovedsageligt af naturlige stier med varierende underlag og inkluderer flere steder med teknisk udfordrende sektioner.

Vær aktiv

Sommersæsonen i Trysil byder på grænseoverskridende udfordringer for hele familien i klatreparken, Høyt & Lavt.  Alle ruter starter fra et 12 m. højt tårn, med 5 forskellige sværhedsgrader.

 

Book overnatning i Trysil her

Klar på tur?

Hent et ganske uforpligtende tilbud 
Kontakt os her

Kontortid

Mandag - Fredag:
09:00 - 16:00
Copyright Norliv 2021 - Design & udvikling: Norsite
envelopephonecrossmenucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram