BOOK
BOOK
[wp_megamenu menu="3"]

Warning: Undefined array key "main_nav" in /var/www/www.norliv.dk/www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 78

Warning: Attempt to read property "term_id" on bool in /var/www/www.norliv.dk/www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 79
[wp_megamenu menu="3"]

Vestlia Resort

Vestlia Resort

Vestlia Resort

På dette skønne lodgehotel, bor du midt i smørhullet af Geilos smukke fjeldnatur og mange aktiviteter. På Vestlia Resort har du muligheden for at besøge det prisvindende spa- og fitnesscenter.

Placeret ved foden af ​​de alpine pister og direkte ved siden af ​​langrendsløjperne, er Vestlia Resort det perfekte udgangspunkt for året rundt aktiviteter i hjertet af Geilo og det betagende bjerglandskab. Oplev uforglemmelige øjeblikke på Vestlia Resort, hvor du kan være i centrum af alle begivenheder og nyde det smukke landskab hele året rundt!

Her bor du midt i smørhullet af Geilos smukke fjeldnatur og mange aktiviteter. Det hyggelige lodgehotel sørger for at du nyder din tid på fjeldet, hvad enten du rejser med familien eller er på tur med vennerne.

Faciliteter

Vestlia Resort på Geilo byder velkommen til et hjertevarmt og indbydende lodgehotel, hvor hele familien kan trives. Her på Vestlia kan du udforske en bred vifte af faciliteter, der appellerer til både store og små.

Vestlia Resort tilbyder:

  • eksklusivt spa- og fitnesscenter på 1000 m2,
  • egen golfbane
  • hyggelig restaurant, bar
  • legeland
  • 8  bowlingbaner
  • shuffleboard.

Der er et 750 m2 stort badeland med 85 meter lang rutsjebane. Der er fri adgang for gæster m. pension til den almindelige badeafdeling, mens spaafdelingen kun må benyttes af personer over 16 år og mod betaling.

Hotellet tilbyder fire værelsestyper:

  • standard dobbeltværelser
  • superior dobbeltværelser
  • suiter
  • penthouse lejligheder.

Standardværelserne både enkelt og dobbelt har WC og bad, gratis WI-FI og mange af dem har også balkon.

Superior dobbeltværelserne har skrivebord, siddegruppe, TV, gratis Wi-Fi samt WC og bad. De fleste værelser har terrasse eller fransk balkon. Mange af værelserne kan laves til familieværelser med sovesofa.

Suiterne har terrasse eller fransk balkon. Der er 1 soveværelse, stue, køkken og bad. Der er mulighed for at tilkøb connecting  dobbeltværelse til suiten, hvis der ønskes mere plads.

Klar på tur?

Hent et ganske uforpligtende tilbud 
Kontakt os her

Kontortid

Mandag - Fredag:
09:00 - 16:00
Copyright Norliv 2021 - Design & udvikling: Norsite
envelopephonecrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram