[wp_megamenu menu="3"]

Warning: Undefined array key "main_nav" in /var/www/www.norliv.dk/www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 78

Warning: Attempt to read property "term_id" on bool in /var/www/www.norliv.dk/www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 79
[wp_megamenu menu="3"]
Find rejse i Sälen her  

Sälen - en oplevelse for sjælen

Sälen ligger i Dalarna, 780 km fra København, 620 km fra Frederikshavn og 740 km fra Malmø.

Velkommen til Sälen, et skatkammer af naturskønhed og eventyr i hjertet af Sverige. Med sine majestætiske fjelde, dybe skove og klare søer er Sälen ikke blot en destination – det er en oplevelse for sjælen.

Uanset om du søger høje toppe til vinterens skiløb, velplejede stier til sommerens vandreture eller adrenalinfyldte klatreoplevelser i trækronerne, byder Sälen på et væld af muligheder for at udforske og nyde naturen.

Tag med på en rejse gennem dette vidunderlige skovlandskab og opdag, hvorfor Sälen er mere end bare et sted på kortet – det er et destinationseventyr, der venter på at blive udforsket.

BOOK HER

Find rejser i Sälen her

Aktiviteter i Sälen

Aktiv bjergferie

Vandring 

Når du vælger at udforske Sälen til fods, venter der dig en fantastisk oplevelse. I Sälen er der vandrestier designet til både nybegyndere og dem med lidt mere erfaring. Liften gør bjergområdet tilgængeligt for flere mennesker, selv om sommeren.

Din vandretur på bjerget bliver mere effektiv, idet du hurtigt når frem til betagende udsigter og bjergmiljøet, samtidig med at du sparer nogle højdemeter i benene. Mange af vores stier kan lettes med en tur med liften, enten op eller ned.

Stierne er tydeligt markeret med røde kors, og langs dem finder du hvilesteder, hytter og læskure.

Cykling 

I Sälen kan du nyde dejlig cykling på velplejede grusveje, skovstier og stier med varierende sværhedsniveauer og karakter. Der er også mulighed for at tage liften op ad bjerget og udforske mountainbike, hvilket tilføjer en ekstra dimension til din cross country-cykeloplevelse.

Klatrepark

Klatreparken omfatter ni varierede baner med forskellige sværhedsgrader, så hele familien kan nyde eventyret. I alt rummer banerne 79 udfordringer, der strækker sig både i trætoppene og på jorden – en rigtig kombination af højt og lavt. Derudover inkluderer klatreparken 11 ziplines, hvoraf tre af dem tager dig med på fortryllende rejser over Svanesøen.

Klar på tur?

Hent et ganske uforpligtende tilbud 
Kontakt os her

Kontortid

Mandag - Fredag:
09:00 - 16:00
Copyright Norliv 2021 - Design & udvikling: Norsite
envelopephonecrossmenucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram