[wp_megamenu menu="3"]

Warning: Undefined array key "main_nav" in /var/www/www.norliv.dk/www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(122) : eval()'d code on line 78

Warning: Attempt to read property "term_id" on bool in /var/www/www.norliv.dk/www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(122) : eval()'d code on line 79
[wp_megamenu menu="3"]

Dr. Holms Hotel

Dr. Holms har siden det åbnede i 1909 været et naturligt mødested for folk til fjelds. Med en beliggenhed midt i Geilo, mellem Oslo og Bergen, er hotellet tæt på aktiviteter og oplevelser, hele året.
Hotellet ligger i nærheden af Geilo Skiheiser og Geilo Aktivitetssenter.

Danskere har bl.a. kunne stifte bekendtskab med det historiske hotel i de populære danske børnefilm “Far til fire – i sneen” og “Min søstersbørn – i sneen”.

 

Faciliteter

Hotellets unika er stemning og historie. Der er restaurant med lækkert mad og en hyggelig salon med bar.

Derudover findes vinkælder, bibliotek, pub, skibar, café lobby, Bowl & Dine samt en kursus- og konferenceafdeling.

Spa og velvære

I spaafdelingen, som er den eneste Shiseido Spa i Norden, kan du nyde afslapning og pleje i en eksklusiv atmosfære. Afslut dagen med en restituerende kropsmassage eller få ny energi og glød med et udvalg af ansigtsbehandlinger.

Bassinområde

Svømmebassin, boblebad inde og ude, tyrkisk dampbad og sauna, samt træningsrum.

Værelser

Hotellet rummer 126 værelser fordelt på to stilarter, den historiske med engelsk romantisk og den moderne med minimalistisk stil. Alle værelser er udstyret med hårtørrer, telefon, Pay-TV og kabel-TV, trådløst internet. Derudover er der mulighed for roomservice alle dage mellem kl. 8 - 22.

Pris pr. person pr. nat i dobbeltværelse fra midt april til midt august fra kr. 640 inkl. morgenmad og fra kr. 820 inkl. 1/2 pension.

Klar på tur?

Hent et ganske uforpligtende tilbud 
Kontakt os her

Kontortid

Mandag - Fredag:
09:00 - 16:00
Copyright Norliv 2021 - Design & udvikling: Norsite
envelopephonecrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram