BOOK
BOOK
[wp_megamenu menu="3"]

Warning: Undefined array key "main_nav" in /var/www/www.norliv.dk/www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 78

Warning: Attempt to read property "term_id" on bool in /var/www/www.norliv.dk/www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 79
[wp_megamenu menu="3"]

Dr. Holms Hotel

Dr. Holms Hotel

Hotellet, Dr. Holms Hotel fra danske børnefilm

Dr. Holms har været en del af fjeld destinationen Geilo helt siden starten og har været et naturligt mødested for folk til fjelds. Det var oprindeligt et sanatorium og blev åbnet samme dag som H.M. Kong Haakon VII indviede Bergensbanen, 27. november 1909.

Med en beliggenhed midt i Geilo, mellem Oslo og Bergen, er hotellet tæt på aktiviteter og oplevelser, hele året.
Hotellet ligger i nærheden af Geilo Skiheiser og Geilo Aktivitetssenter.

Danskere har bl.a. kunne stiftet bekendtskab med det historiske hotel i de populære danske børnefilm “Far til fire – i sneen” og “Min søsters børn – i sneen”.

Dr. Holms Hotel har været en kilde til rekreation, trivsel og velvære siden begyndelsen af 1900-tallet. Beliggenheden midt i hjertet af det sydlige Norges naturherligheder er da også et udgangspunkt for inspirerende og styrkende oplevelser.

 

Værelser

Såvel berømtheder som bjergentusiaster har indtaget de 124 værelser på hotellet. Med gulve, der charmerende knirker, og historier, der fortælles på væggene, inviterer vi dig til en fornem oplevelse i dette bjergrefugium.

Hotellets værelser fordelt på to stilarter:

  • Den historiske med engelsk romantisk
  • Den moderne med minimalistisk stil.

Alle værelser er udstyret med hårtørrer, telefon, Pay-TV og kabel-TV, trådløst internet.

Derudover er der mulighed for roomservice alle dage mellem kl. 8 - 22.

Tag din firbenede ven med, hos Dr. Holms Hotel er alle velkomne!

Faciliteter

Dr. Holms Restaurant tilbyder morgenmad, frokost og middag. I restauranten henter kokken inspiration fra bjergene og naturen omkring hotellet og menuen er baseret på sæsonens bedste råvarer.

Bowl & Dine er en klassisk amerikansk diner. Kombinationen af ​​hjemmelavede burgere, moderne bowlingbaner og jukebox skaber en god stemning. Velegnet til alle uanset alder.

Loungebaren er smagfuldt indrettet og danner en hyggelig ramme for afslappende kaffepauser. Loungen fungerer som det naturlige samlingssted både før og efter middagen. Baren præsenterer en mangfoldighed af aperitiffer i forskellige varianter.

Vinkælderen på Dr. Holms Hotel har der været nydt udsøgt vin i over et århundrede. Her indbydes der til atmosfærefyldte aftener med vinsmagning eller en fortræffelig kombination af gode vinoplevelser og udsøgte måltider.

 

Spa og velvære

I Dr. Holms Velværeafdeling finder du:

  • bassin
  • indvendig- og udvendig jacuzzi
  • sauna
  • tyrkisk steambad
  • egen spaafdeling hvor man kan bestille behandlinger.

Dr. Holms Velvære tilbyder et rigt udvalg af krops- og ansigtsbehandlinger.

Vælg en spabehandling som passer dine behov – afslappende, opkvikkende eller rensende.

I wellness-området er der mulighed for at svømme et par længder i poolen eller nyde den bedste udsigt over Geilo fra den udendørs jacuzzi.

Klar på tur?

Hent et ganske uforpligtende tilbud 
Kontakt os her

Kontortid

Mandag - Fredag:
09:00 - 16:00
Copyright Norliv 2021 - Design & udvikling: Norsite
envelopephonecrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram