[wp_megamenu menu="3"]

Warning: Undefined array key "main_nav" in /var/www/www.norliv.dk/www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 78

Warning: Attempt to read property "term_id" on bool in /var/www/www.norliv.dk/www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 79
[wp_megamenu menu="3"]

Svinøya Rorbuer

Oversigt
Billeder

På Svinøya i Svolvær kan du overnatte i rorbu, rorbusuiter, lejligheder eller i den eksklusive Væreiergården mens du udforsker og oplever Lofoten. Svinøya Rorbuer er idyllisk placeret i et levende fiskeleje. Her har du storhavet på den ene side og de dramatiske Lofotfjelde på den anden.

På Svinøya i Svolvær kan du overnatte i rorbu, rorbusuiter, lejligheder eller i den eksklusive Væreiergården mens du udforsker og oplever Lofoten. Svinøya Rorbuer er idyllisk placeret i et levende fiskeleje. Her har du storhavet på den ene side og de dramatiske Lofotfjelde på den anden.

Rorbuer
Alle de 35 originale eller nybyggede rorbuer er i høj standard. Hver rorbu har fra 1 til 4 dobbeltværelser,  veludstyret køkkenkrog i forbindelse med stuen, og mindst et moderne bad med dusch og toilet.

Rorbusuiter
8 moderne rorbusuiter med op til 8 personer i 2 etager. Hver rorbusuite har kajterrasse, hvor man kan nyde morgenkaffen eller  aftensolen. Suiterne har 3 eller 4 soveværelser, 2 bad, sauna, fuldt udstyret køkken, spisestue og stue med sofagruppe.

Historiske huse
De historiske huse er renoveret med kyndig hånd og respekt for den rige kystkulturhistorie de fortæller.

Vestfjordlejlighederne

Disse ligger fint på en odde på Svinøya 350 m fra  hovedbygningen med reception og restaurant Børsen Spiseri. Bygningen har 6 boliger med i alt 16 sengepladser. Strålende hav- og fjeldudsigt over Vestfjorden og en stor fælles veranda hvor aftensolen kan nydes, eller uvejret opleves. Lejlighederne i 2. etage har egen balkon.  2 leiligheder med to soveværelser, 1 leilighed med 1 sovevær., 2 dobbeltvær. og 1 studiolejlighed (uden havudsigt).

 

Restaurant

Børsen Spiseri er en af Lofotens mest anerkendte restauranter. Her serveres friske råvarer fra Lofotens og Nord-Norges unikke spisekammer.

Børsen Spiseri er indrettet i et gammelt hus fra 1828, og der er lagt stor vægt på at bevare det originale præg. Det meste fra gamle tider er beholdt også her, og giver en atmosfære med lugt af tjære. Her serveres både kød og fiskeretter. Menuen ændres med årstiderne og adgangen til råvarer.

Aktiviteter

Med Svinøya Rorbuer som din base kan du udforske og opleve hele Lofoten.

Der tilbydes en mangfoldighed af aktiviteter og oplevelser for gæster i Lofoten på alle årstider.

Hundeslædeture
Sneskoture
Kajak/surfing
Havørnesafari til Trollfjorden
Fisketure
Nordlysjagt
Lofoten til hest

Klar på tur?

Hent et ganske uforpligtende tilbud 
Kontakt os her

Kontortid

Mandag - Fredag:
09:00 - 16:00
Copyright Norliv 2021 - Design & udvikling: Norsite
envelopephonecrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram