[wp_megamenu menu="3"]

Warning: Undefined array key "main_nav" in /var/www/www.norliv.dk/www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(122) : eval()'d code on line 78

Warning: Attempt to read property "term_id" on bool in /var/www/www.norliv.dk/www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(122) : eval()'d code on line 79
[wp_megamenu menu="3"]

Svinøya Rorbuer

Ring til os fra man-fredag
+45 96 17 01 11

  Hent tilbud her for denne tur

  På Svinøya i Svolvær kan du overnatte i rorbu, rorbusuiter, lejligheder eller i den eksklusive Væreiergården mens du udforsker og oplever Lofoten. Svinøya Rorbuer er idyllisk placeret i et levende fiskeleje. Her har du storhavet på den ene side og de dramatiske Lofotfjelde på den anden.

  Rorbuer
  Alle de 35 originale eller nybyggede rorbuer er i høj standard. Hver rorbu har fra 1 til 4 dobbeltværelser,  veludstyret køkkenkrog i forbindelse med stuen, og mindst et moderne bad med dusch og toilet.

  Rorbusuiter
  8 moderne rorbusuiter med op til 8 personer i 2 etager. Hver rorbusuite har kajterrasse, hvor man kan nyde morgenkaffen eller  aftensolen. Suiterne har 3 eller 4 soveværelser, 2 bad, sauna, fuldt udstyret køkken, spisestue og stue med sofagruppe.

  Historiske huse
  De historiske huse er renoveret med kyndig hånd og respekt for den rige kystkulturhistorie de fortæller.

  Vestfjordlejlighederne

  Disse ligger fint på en odde på Svinøya 350 m fra  hovedbygningen med reception og restaurant Børsen Spiseri. Bygningen har 6 boliger med i alt 16 sengepladser. Strålende hav- og fjeldudsigt over Vestfjorden og en stor fælles veranda hvor aftensolen kan nydes, eller uvejret opleves. Lejlighederne i 2. etage har egen balkon.  2 leiligheder med to soveværelser, 1 leilighed med 1 sovevær., 2 dobbeltvær. og 1 studiolejlighed (uden havudsigt).

   

  Restaurant

  Børsen Spiseri er en af Lofotens mest anerkendte restauranter. Her serveres friske råvarer fra Lofotens og Nord-Norges unikke spisekammer.

  Børsen Spiseri er indrettet i et gammelt hus fra 1828, og der er lagt stor vægt på at bevare det originale præg. Det meste fra gamle tider er beholdt også her, og giver en atmosfære med lugt af tjære. Her serveres både kød og fiskeretter. Menuen ændres med årstiderne og adgangen til råvarer.

  Aktiviteter

  Med Svinøya Rorbuer som din base kan du udforske og opleve hele Lofoten.

  Der tilbydes en mangfoldighed af aktiviteter og oplevelser for gæster i Lofoten på alle årstider.

  Hundeslædeture
  Sneskoture
  Kajak/surfing
  Havørnesafari til Trollfjorden
  Fisketure
  Nordlysjagt
  Lofoten til hest

  Klar på tur?

  Hent et ganske uforpligtende tilbud 
  Kontakt os her

  Kontortid

  Mandag - Fredag:
  09:00 - 16:00
  Copyright Norliv 2021 - Design & udvikling: Norsite
  envelopephonecrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram