[wp_megamenu menu="3"]

Warning: Undefined array key "main_nav" in /var/www/www.norliv.dk/www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 78

Warning: Attempt to read property "term_id" on bool in /var/www/www.norliv.dk/www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 79
[wp_megamenu menu="3"]
Find rejse i Myrkdalen her  

Myrkdalen - Tæt på fjord, fjeld og by

Myrkdalen er den perfekte base om sommeren, med kort afstand til både fjord, fjeld og by. Her er et væld af tilbud til ferien, både hvor man får pulsen op eller bare gerne vil tage den med ro.

Oplev verdens smukkeste jernbane, og se det idylliske landskab. Som giver jer nogle fantastiske rejsefotografier med hjem.

Ved at besøge Myrkdalen har du mulighed for at rejse tusind år tilbage, og mærke på egen krop hvordan man levede den gang i vikingebyen i Njadarheimr.

Book her

Aktiviteter i Myrkdalen

Ferie i Myrkdalen byder på en mangfoldighed af aktiviteter for alle.

Verdens smukkeste togtur:
Oplev "Verdens smukkeste togtur" fra den idylliske landsby Flåm til Myrkdalen. Turen snor sig gennem den imponerende jernbane langs de stejle fjeldsider på sin vej til Myrdal og har en stigning på 866 meter på den blot 20 km lange tur.

Jernbanen er en af verdens stejleste jernbaner med standard sporvidde, og den er en af Norges mest populære attraktioner med helt enestående panoramaer af noget af Norges vildeste og mest storslåede fjordlandskab.

Her er rig lejlighed til at tage fantastiske rejsefotografier – eller blot at læne jer tilbage og nyde udsigten over en lækker kop kaffe eller varm kakao.

Vandring:
Tag liften til tops, som ligger i 860 meters højde. og begiv dig ud på fjeldtur, I kan vælge forskellige ruter ned ad fjeldet som er velegnede for hele familien. Der er masser af vandremuligheder både i og omkring Myrkdalen. Kun 15 minutter fra Myrkdalen ligger Vikafjeldet, her vil I opleve smukke landskaber.

Cykling:
Sus rundt i cykelløjpen og pumptracken. Lej en terræncykel og tag ud på nye eventyr.

Andre aktiviteter:

Oplev en idyllisk vestnorsk gård ved at tage stoleliften fra Myrkdalen centrum. Tæt ved gården er der en smuk sø, hvor man passende kan tage en svømmetur.

Vil I gerne vide hvordan vikinger levede for tusind år siden, og mærke det på egen krop, så er det vikingebyen i Njadarheimr man skal besøge. Ligger kun 35 minutters kørsel fra Myrkdalen, her kan i prøve kræfter med bl.a. vikingelege, bueskydning eller øksekast.

Tag livet med ro på fisketur, nyd fjorden fra en kajak eller mærk suget i maven på en spektakulær toptur med fjordudsigt.

Book overnatning i Myrkdalen her

Klar på tur?

Hent et ganske uforpligtende tilbud 
Kontakt os her

Kontortid

Mandag - Fredag:
09:00 - 16:00
Copyright Norliv 2021 - Design & udvikling: Norsite
envelopephonecrossmenucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram