BOOK
BOOK
[wp_megamenu menu="3"]

Warning: Undefined array key "main_nav" in /var/www/www.norliv.dk/www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 78

Warning: Attempt to read property "term_id" on bool in /var/www/www.norliv.dk/www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 79
[wp_megamenu menu="3"]
Find rejse i Kvitfjell her  

Kvitfjell i Gudbrandsdalen

Kvitfjell ligger pragtfuldt på vestsiden af Gudbrandsdalen, ca. 40 minutter nord for Lillehammer, i fjeldområdet kendt som Peer Gynts rige, ikke langt fra Skeikampen og Gålå. I Kvitfjell og området omkring er der et meget fint turterræn i flot natur, som passer til alle.

Kvitfjell er et perfekt udgangspunkt for at udforske Gudbrandsdalen, med kort vej til blandt andet:

  • nationalparkerne Rondane og Jotunheimen
  • Hunderfossen Familiepark
  • rafting på Sjoa.
Book her

Aktiviteter i Kvitfjell

Kvitfjell i Gudbrandsdalen

Kvitfjell ligger 40 minutter nord for Lillehammer. Både vinter og sommer kan du opleve naturen fra sin bedste side. I Kvitfjell og området omkring er der et meget fint turterræn i flot natur, som passer til alle.

Vandring til Olavskilden, som siges at have helbredende drikkevand

Langs Peer Gynt stien findes det mange muligheder for både korte og lange ture. Den længste tur er på hele 90 km. Under vandringen kan der drikkes vand fra Olavkilden, som siges at have en helbredende kraft. Tag fiskestangen med i rygsækken, da der er mulighed for at fiske eller også få en dejlig dukkert i Gompen og Svarttjønnet.

Til vands

Tag en svømmetur i det friske vand i en fjeldsø, lej kano eller udforsk hyggelige Ringebu.

Cykling

Fra cykelsædet kan du opleve udsigten over Rondane og Peer Gynt, det er lige fra grusveje til stier der er hele vejen op til den smukke udsigt.

Tag vennerne eller familien med på Digeråsrunden, som er 26,5 km. lang med en stigning på 494 meter. Er du en mere erfarne kan du tage Skardbua, Fagerhøj, dette er en rute på 46,7 km. lang med en stigning på 923 m.

Kulturelt 

Flyvraket på Ringebufjellet helt tilbage fra 1942, som var på vej til Banak via Værnes, men blev nødt at nødlande grundet uvejr. Man kan gå derhen i let terræn med sti hele vejen.

Husk at besøge Ringebu Stavkirke, som ligger på den historiske Pilgrimsruten.

Hunderfossen Eventyrpark

Besøg også Hunderfossen Eventyrpark som er kendt som Norges eventyrlige familie park. Tag familien eller vennerne med i klatreparken, tag på ridetur, prøv fiskelykken eller måske en tur med hundespand.

 

 

Book overnatning i Kvitfjell her

Klar på tur?

Hent et ganske uforpligtende tilbud 
Kontakt os her

Kontortid

Mandag - Fredag:
09:00 - 16:00
Copyright Norliv 2021 - Design & udvikling: Norsite
envelopephonecrossmenucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram