BOOK
BOOK
[wp_megamenu menu="3"]

Warning: Undefined array key "main_nav" in /var/www/www.norliv.dk/www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 78

Warning: Attempt to read property "term_id" on false in /var/www/www.norliv.dk/www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 79
[wp_megamenu menu="3"]

Fjordtind Hotellerne

Fjordtind Hotellerne

Brakanes Hotel, Hardangerfjord Hotel og Vøringfoss Hotel

Med en overnatning på et af de 3 Fjordtind-hoteller, får du det bedste udgangspunkt for at opleve naturskønne Hardanger og Hardangerfjorden, der med sine 179 km er Norges næst længste.

Det spektakulære fjordlandskab og storslået natur, er det perfekte udgangspunkt for store oplevelser. Brævandring på Hardangerjøkulen, kajakture mellem fjeldene, museumsbesøg og forfriskende vandre-og cykelture.

Hardanger er også Norges frugthave og hvert år kan man få det smukkeste syn, når blomme, moreller og æbletræerne blomstrer. Samtidig er også æblerne som blev høstet i fjor og lavet til smagfuld cider, klar til smagning i maj.

Et besøg i Hardanger handler lige så meget om smagsoplevelser som om naturoplevelser. Maden er autentisk, lokal og tilberedt med passion.

Med en overnatning på et af de 3 Fjordtind-hoteller, får du det bedste udgangspunkt for at opleve naturskønne Hardanger og Hardangerfjorden, der med sine 179 km er Norges næstlængste. De 3 hoteller er Brakanes Hotel, Hardangerfjord Hotel og Vøringfoss Hotel.

Det spektakulære fjordlandskab og storslået natur, er det perfekte udgangspunkt for store oplevelser. Brævandring på Hardangerjøkulen, kajakture mellem fjeldene, museumsbesøg og forfriskende vandre-og cykelture

Brakanes Hotel

Brakanes Hotel er idyllisk beliggende ved fjorden i centrum af Ulvik, og dets charme og skønhed er en invitation til uforglemmelige oplevelser.

Med fjorden som sin baghave er hotellet det perfekte udgangspunkt for en række aktiviteter og afslapning ved vandet.

Her kan gæsterne nyde solens varme stråler på stranden, kaste snøren ud og prøve lykken med fiskeri eller blot slappe af og nyde den maleriske udsigt over det rolige vand.

Ved fjordkanten venter en oase af afslapning, hvor gæsterne kan fordybe sig i ren velvære.

Et smukt lille område med boblebad og badstue lader dem fordybe sig i total afslapning, mens de nyder den forfriskende brise fra fjorden og den betagende natur omkring dem.

Når sulten melder sig, byder Brakanes Hotel på en gastronomisk rejse med et varieret udvalg af kulinariske oplevelser.

 

Vøringfoss Hotel

Vøringfoss Hotel i Eidfjord er en perle omgivet af majestætiske fjeldtoppe og dybe fjorde, og det storslåede landskab er en kilde til endeløse eventyr.

Mens hotellet i sin nuværende form stammer fra 2001, har det dybe rødder i historien, der strækker sig tilbage til 1889.

Gæsterne kan se frem til komfortable værelser, hvor hvert ophold ledsages af en spektakulær udsigt over fjorden og bjergene.

Vøringfoss Hotel er kendt for sin tradition for høj kvalitet, hvor lokal mad og drikke er i højsædet.

Her forkæles ganen med lækre retter, der er baseret på friske og lokale råvarer, hvilket giver gæsterne en smagsoplevelse, der afspejler områdets rige kulinariske arv.

 

Hardangerfjord Hotel

Hardangerfjord Hotel ligger smukt i Øystese ved bredden af den storslåede Hardangerfjord, med en betagende udsigt mod den majestætiske gletsjer, Folgefonna.

Her forenes tradition med det moderne på en unik måde, der indfanger ånden og skønheden i dette særlige sted.

Udforsk områdets naturvidundere, herunder den imponerende Folgefonna-gletsjer, det fortryllende vandfald Steinsdalsfossen og opdagelsesture på den fortryllende fjord.

Med nyligt renoverede faciliteter, der omfavner en moderne nordisk stil, tilbyder Hardangerfjord Hotel det ideelle udgangspunkt for jeres Hardangerfjord-oplevelse.

Hardangerfjord Hotel er designet til at skabe en atmosfære af afslapning og velvære, hvor gæsterne kan fordybe sig fuldt ud i den storslåede natur og kultur i området.

Klar på tur?

Hent et ganske uforpligtende tilbud 
Kontakt os her

Kontortid

Mandag - Fredag:
09:00 - 16:00
Copyright Norliv 2021 - Design & udvikling: Norsite
envelopephonecrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram