[wp_megamenu menu="3"]

Warning: Undefined array key "main_nav" in /var/www/www.norliv.dk/www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 78

Warning: Attempt to read property "term_id" on bool in /var/www/www.norliv.dk/www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 79
[wp_megamenu menu="3"]

Fjordtind Hotellerne

Fjordtind Hotellerne

Brakanes Hotel, Hardangerfjord Hotel og Vøringfoss Hotel

Med en overnatning på et af de 3 Fjordtind-hoteller, får du det bedste udgangspunkt for at opleve naturskønne Hardanger og Hardangerfjorden, der med sine 179 km er Norges næst længste.

Det spektakulære fjordlandskab og storslået natur, er det perfekte udgangspunkt for store oplevelser. Brævandring på Hardangerjøkulen, kajakture mellem fjeldene, museumsbesøg og forfriskende vandre-og cykelture.

Hardanger er også Norges frugthave og hvert år kan man få det smukkeste syn, når blomme, moreller og æbletræerne blomstrer. Samtidig er også æblerne som blev høstet i fjor og lavet til smagfuld cider, klar til smagning i maj.

Et besøg i Hardanger handler lige så meget om smagsoplevelser som om naturoplevelser. Maden er autentisk, lokal og tilberedt med passion.

Med en overnatning på et af de 3 Fjordtind-hoteller, får du det bedste udgangspunkt for at opleve naturskønne Hardanger og Hardangerfjorden, der med sine 179 km er Norges næstlængste. De 3 hoteller er Brakanes Hotel, Hardangerfjord Hotel og Vøringfoss Hotel.

Det spektakulære fjordlandskab og storslået natur, er det perfekte udgangspunkt for store oplevelser. Brævandring på Hardangerjøkulen, kajakture mellem fjeldene, museumsbesøg og forfriskende vandre-og cykelture

Brakanes Hotel

Brakanes Hotel ligger idyllisk ved fjorden i centrum af Ulvik.

Her kan du slikke sol på stranden, prøve fiskelykken og få serveret alt fra enkle småretter til 3-retters madoplevelser.

Helt i fjordkanten finder du et smukt lille område med boblestamp og badstue.

Priser, 15. maj til 14. september pr.person/nat inkl. morgenmad
Dobbeltværelse: kr. 850,00
tillæg for fjordudsigt: kr. 210,00

Øvrige værelsestyper på forespørgsel.

 

 

Vøringfoss Hotel

Vøringfoss Hotel i Eidfjord er omkranset af høje fjeldtoppe og dyb fjord og det storslåede landskab byder på store oplevelser.

Hotellet som det fremstår i dag er fra 2001, men har traditioner tilbage fra 1889. Hotellet tilbyder komfortable værelser med spektakulær udsigt over fjord og bjerge.

Priser, 15. maj til 14. september pr.person/nat inkl. morgenmad
Dobbeltværelse: kr. 785,00
Tillæg for fjordudsigt: kr. 210,00

Vøringfoss Hotel har en lang tradition for høj kvalitet, lokal mad og drikke. Her serveres lækre retter baseret på lokale og friske råvarer.

Øvrige værelsestyper på forespørgsel.

Hardangerfjord Hotel

Hardangerfjord Hotel ligger smukt i Øystese ved Hardangerfjorden med udsigt mod gletsjeren Folgefonna, her møder tradition det moderne.

Hotellet er et perfekt udgangspunkt for udflugter til gletsjeren Folgefonna, vandfaldet Steinsdalen og bådture på fjorden.

Nyrenoverede i en moderne nordisk stil, det perfekte udgangspunkt for jeres Hardangerfjord-oplevelse.

Priser, 15. maj til 14. september pr.person/nat inkl. morgenmad
Dobbeltværelse: kr. 785,00
Tillæg for fjordudsigt: kr. 210,00

Øvrige værelsestyper på forespørgsel.

Klar på tur?

Hent et ganske uforpligtende tilbud 
Kontakt os her

Kontortid

Mandag - Fredag:
09:00 - 16:00
Copyright Norliv 2021 - Design & udvikling: Norsite
envelopephonecrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram