[wp_megamenu menu="3"]

Warning: Undefined array key "main_nav" in /var/www/www.norliv.dk/www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 78

Warning: Attempt to read property "term_id" on bool in /var/www/www.norliv.dk/www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 79
[wp_megamenu menu="3"]
Find rejse i Senja her  

Senja

Senja er Norges næststørste ø og ligger mellem Harstad og Tromsø. Øen er 1589 km2 stor og har fastlandsforbindelse med Gisundbrua nær Finnsnes på fastlandet.

Øen er som et mikro-kontinent, med fjelde, vidder, skove, vand og landbrugsland indenfor den vilde forrevne vestkyst.

Her ligger det gamle minesamfund og handelssted Hamn i Senja. Sukkertoppen mod syd, de 98 øer i Bergsfjorden i nord og Atlanterhavet stik vest.

Den enkleste måde at udforske den dramatiske kyst er at følge National Turistvej Ytre Senja, som svinger sig ud og ind langs vestsiden af Senja.

Book her

Aktiviteter i Senja

På 69 grader nord finder du et vildt og smukt landskab

Oplev den kontrastfyldte og dramatiske natur med spidse fjelde som går lige ned i de dybe fjorde, små fiskebygder og kridthvide strande. National turistvej tager dig langs den bugtede og majestætiske yderside. Her vil du opleve kendte udsigtspunkter og arkitektdesignede toiletbygninger ligger på rad og række. - Opleve midnatssolen om sommeren og nordlyset om vinteren.

Midnatssolsafari

Tag på Midnatssolsafari i kombination med dyreliv, fotografering, fiskeri eller simpelthen bare at stoppe motoren for at observere det i fred og ro.

Eventyr i kajak 

Tag på en guidet oplevelsestur og sightseeing i den smukke skærgård. Du kommer tæt på et rigt fugleliv, og måske møder vi nysgerrige sæler på vejen.

Vandring 

Oplev en unik vandreoplevelse i Senja-regionen, der tilbyder varierede ruter for vandrere på alle niveauer! Tag turen til Fjordgård og udforsk det ikoniske fjeld Segla. Hvis du søger en udfordring, kan du kaste dig ud i en vandretur til Sukkertoppen, men for en lettere tur er Husfjellet et fremragende alternativ.

Besøg Ånderdalen Nationalpark, hvor du vil finde adskillige afmærkede vandrestier, hyggelige rastepladser, åbne buer og traditionelle gammer. Få sandet mellem tæerne på stranden i Bøvær eller nyd en forfriskende svømmetur i det turkise hav.

Et must-visit er den smukke og frodige Dyrøy, der ligger mellem Senja og fastlandet. Her venter spændende vandreoplevelser ved Børringen og Dyrøygommen. Tag del i den naturskønne skønhed og mangfoldigheden i Senja-regionen!

Cykling

Tag på tur på den Nationale Cykelrute nr. 1 - kystruten, som guider dig gennem de mindre befærdede veje langs kysten og gennem de varierede bjerglandskaber, der karakteriserer området.

Oplev en betydelig Instagram-appel takket være de utallige udsigtspunkter og dramatiske bjerge, der strækker sig stejlt ned mod havet. Tag en velfortjent pause ved picnicområdet ved Tungeneset og lad dig betage af udsigten mod den ikoniske Okshornan bjergkæde. Glem ikke at indfange øjeblikket ved udsigtspunktet i Bergsbotn. I Ersfjorden venter en lang, hvid sandstrand, der minder om mere sydlige destinationer, komplet med velforberedte bålpladser.

Hvis naturens kald melder sig, og du har brug for faciliteter undervejs, er toiletstop ved Gulldassen, Milliondassen og Naustdassen ikke kun en praktisk nødvendighed, men også en attraktion i sig selv, der fortjener et besøg

Fiskeri 

Med sit overdådige hav er Senja-regionen et foretrukket rejsemål for dedikerede fiskeentusiaster, her kan tage ud om natten og fiske i gyldne farver fra midnatssolen. Du vil kunne indfange torsk, sej, rødfisk, kuller, havkat og helleflynder på krogen, og vores erfarne udbydere er specialister i at lokalisere de mest indbydende fiskesteder. På heldige dage kan du endda støde på andre arktiske dyreliv som havørne, marsvin og sæler under dine fiskeeventyr.

Ikke mindst vil du blive overvældet af den unikke og storslåede natur i Senja-regionen, hvor kridhvide strande, turkisblåt hav og dramatiske bjerge udgør en uforglemmelig kulisse for dine oplevelser.

Book overnatning i Senja her

Klar på tur?

Hent et ganske uforpligtende tilbud 
Kontakt os her

Kontortid

Mandag - Fredag:
09:00 - 16:00
Copyright Norliv 2021 - Design & udvikling: Norsite
envelopephonecrossmenucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram