BOOK
BOOK
[wp_megamenu menu="3"]

Warning: Undefined array key "main_nav" in /var/www/www.norliv.dk/www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 78

Warning: Attempt to read property "term_id" on bool in /var/www/www.norliv.dk/www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 79
[wp_megamenu menu="3"]
Find rejse i Sjusjøen her  

Sjusjøen

Sjusjøen byder på fantastiske turmuligheder til fods, i cykelsædet eller med en kano i elvene. Aktive og indholdsrige sommerdage, eller rolige og landlige.

Kun 25 min. fra Lillehammer ligger Sjusjøen, som er et populært område hele året.

Området er repræsenteret af både skov- og bjergterræn, og ligger ca. 800 meter over havets overflade. Sjusjøen er ikke kun et skiområde om vinteren, det kan så meget mere.

Om sommeren kan man opleve byens smukke landskaber som giver en ro og man mærker freden.

Book her

Aktiviteter i Sjusjøen

Om sommeren byder Sjusjøen på fantastiske turmuligheder til fods, på cykel eller i kano.

Hunderfossen Eventyrpark

Besøg også Hunderfossen Eventyrpark som er kendt som Norges eventyrlige familie park. Tag familien eller vennerne med i klatreparken, tag på ridetur, prøv fiskelykken eller måske en tur med hundespand.

Vandreture

To af de populære ruter man kan gå i området er Soria Moria ved Sjusjøenvatnet, som er en meget enkel tur, som ikke tager så lang tid. Den anden rute, som er længere og kræver lidt mere er Sjusjøen rundt med 3 topper. Denne tur er ca. 15,7 kilometer lang.

Kanotur

På vejen op til Sjusjøen lægger Sør-Mesna, her kan man opleve den hyggelige natur. Man kan padle en tur, nyde roen og komme nærmer på naturen. Hvis man er helt stille vil man kunne følge med i dyrelivet i området, som man måske ikke har oplevet før.

Gudbrandsdalen

Tag på oplevelse i Gudbrandsdalen, og kom tilbage i tiden til Middelalderen. Her kan du prøve en masse spændende aktiviteter for hele familien. I Gudbrandsdalen ligger Lillehammer, som har været stolt værtsby for OL.

 

Book overnatning i Sjusjøen her

Klar på tur?

Hent et ganske uforpligtende tilbud 
Kontakt os her

Kontortid

Mandag - Fredag:
09:00 - 16:00
Copyright Norliv 2021 - Design & udvikling: Norsite
envelopephonecrossmenucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram