BOOK
BOOK
[wp_megamenu menu="3"]

Warning: Undefined array key "main_nav" in /var/www/www.norliv.dk/www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 78

Warning: Attempt to read property "term_id" on bool in /var/www/www.norliv.dk/www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 79
[wp_megamenu menu="3"]
Find rejse i Vrådal her  

Bygden Vrådal

Vrådal er omgivet af maleriske fjelde, frodige skove og klare søer, hvilket skaber det perfekte miljø for både afslapning og eventyr.

Uanset om du er interesseret i vandreture, fiskeri, skiløb eller bare at nyde den rolige atmosfære, har Vrådal noget for enhver smag.

Byen byder på autentisk norsk charme, og dens omgivelser inviterer besøgende til at fordybe sig i den storslåede natur og lokale kultur.

Lad jer udforske, hvad Vrådal har at byde på, og oplev den unikke harmoni mellem naturen og mennesket i dette skønne hjørne af Norge.

Book her

Aktiviteter i Vrådal

Vrådal - i hjertet af Telemark

Den idylliske bygd ligger ved bredden af indsøen Nisser, som lokker med masser af aktiviteter for store og små.

Til vands

Tag en dukkert fra en af de lækre sandstrande, udforsk søens rolige vand i kano, robåd eller cykelbåd, eller stævn ud på et hyggeligt slusecruise med veteranbåden M/S Fram, som bringer dig igennem Vrådals fantastiske ø-landskab og de ca. 100 år gamle sluser ”Småstraum” og ”Storstraum.”

Frister det med fiskeri er både Nisser og Vråvatn glimrende fiskevande.

Vandring

Der er rig mulighed for at vandre og at komme tættere på naturen i Vrådal. Venelifjell-området er familievenligt og med aktiviteter for alle aldre, mens vandrestierne til Roholtsfjell og Hegefjell, begge over 1.000 meter, er mere krævende. Området har naturligvis også lettere vandreruter.

Golf

Golfbanen i Fossøy, idyllisk beliggende ved Nisser, frister med 9 huller. Det er en skøn bane med adgang til en kultursti med to bopladser fra stenalderen.

Kulturelt

Oplev Telemarkskulturen ved at besøge Vest-Telemark Museum, Norske Skieventyr i Morgedal eller Heddal Stavkirke - for blot at nævne et par muligheder.

I kommunens hovedby Kviteseid finder du charmerende butikker og caféer, og herfra kan du også tage på sejltur på Telemarkskanalen.

 

Book overnatning i Vrådal her

Klar på tur?

Hent et ganske uforpligtende tilbud 
Kontakt os her

Kontortid

Mandag - Fredag:
09:00 - 16:00
Copyright Norliv 2021 - Design & udvikling: Norsite
envelopephonecrossmenucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram