BOOK
BOOK
[wp_megamenu menu="3"]

Warning: Undefined array key "main_nav" in /var/www/www.norliv.dk/www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 78

Warning: Attempt to read property "term_id" on bool in /var/www/www.norliv.dk/www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 79
[wp_megamenu menu="3"]
Find rejse i Norefjell her  

I smuk fjeldnatur ca. 1,5 time fra Oslo ligger Norefjell

Norefjell ligger 1,5 times kørsel fra Oslo og er kendt for sit rige kunst- og kulturtilbud, samt masser af aktiviteter og muligheder i naturen. Om sommeren og efteråret byder fjeldene og søen i Norefjell på forskellige oplevelser.

Du kan være heldig at se et vildt rensdyr eller to. Eller måske foretrækker du at slappe af på golfbanen eller solbade på strandene med det friske tempererede vand.

Hvis du gerne vil vide mere om den lokale kultur, kan du tage en tur med Norges længste veterantog Krøderbanen, opleve arkitektur og kunstmuseer eller komme tæt på traditionelle og eksotiske dyr i dyreparken Bjørneparken.

Book her

Aktiviteter i Norefjell

Rige på kunst- og kulturtilbud

Norefjell ligger 1,5 times kørsel fra Oslo og er kendt for sit rige kunst- og kulturtilbud, samt masser af aktiviteter og muligheder i naturen.

Vandring 

Masser af vandrestier op til 1.459 m.o.h.  Fra toppen af Høgevarde får du den mest fantastiske udsigt. Midt i Norefjeldlandskab kan man gå Norges bedste turrute til den smukke granitstatue "Madonnaen", dette smukke kunstværk ligger 1020 over vandets overflade.

Kunstnerdalen

Oplev kobolt-minerne i Blåfarveværket, som strækker sig over 8 km. lang med guidede safariture, eller Kunstnerdalen som var hjemsted for mange af Norges kendte malere. Tag på museer såsom Krøderbanen eller det eventyrlige træslot, Villa Fridheim, og få et indblik i Norges historie.

Damptog tur 

Tag på tur med det gamle damptog på Krøderbanen. Et veterantog med damplokomotiv, hvor man sidder i teaktræsvogne på den 26 km. lange strækning i historiske rammer.

Til vands

Norefjell byder på et bred vifte af fiskemuligheder, du kan eksempel sejle ud i Krøderfjorden eller Soneren. Der er også rig mulighed for at tage ud til de mindre bjergsøer og åer i området.

Dyresafari

I Vassfaret Bjørnepark kan du møde bjørne og andre dyr fra en norske fauna. Du kan også komme helt tæt på enorme elge i genskabte område, hvor dyrene har det godt. Der er mulighed for at tage madpakken med og nyde den blandt dyrene.

Lokale specialiteter

Når man er på ferie i Norefjell, kan man ikke tage afsted uden at have nydt den lækre lokalproducerede mad.

Få pulsen op

Ønsker i en ferie , hvor I får pulsen op kan det varmt anbefales at tage i Høyt og Lavt klatrepark i Modum for hele familien. De tilbyder udfordringer til en hver smag i trygge og kontrollerede rammer.

Er I mere til fart, så er gokart i Sigdal en tur værd her vil du få en action fyldt kørsel, hvor I kan dyste mod hinanden, og tjekke jeres omgangstider efter heatet for at se hvem der er hurtigst.

Book overnatning i Norefjell her

Klar på tur?

Hent et ganske uforpligtende tilbud 
Kontakt os her

Kontortid

Mandag - Fredag:
09:00 - 16:00
Copyright Norliv 2021 - Design & udvikling: Norsite
envelopephonecrossmenucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram