BOOK
BOOK
[wp_megamenu menu="3"]

Warning: Undefined array key "main_nav" in /var/www/www.norliv.dk/www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 78

Warning: Attempt to read property "term_id" on false in /var/www/www.norliv.dk/www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 79
[wp_megamenu menu="3"]
Find rejse i Voss her  

Voss - i hjertet af Fjordnorge

Voss ligger på vestlandet, i hjertet af Fjordnorge, og er fuld af kontraster. Voss er kendt som "ekstremsports-bygden", men her er naturligvis også masser af muligheder for at slappe af og komme helt ned i gear.

Hvis du er en entusiast af adrenalinfyldte oplevelser, bør du uden tvivl overveje at besøge Voss.

Udfordr flodens styrke på en af Europas bedste elve til rafting, kast dig ud fra en flyvemaskine med faldskærm på ryggen og svæv hen over landskabet med en paraglider.

Voss er destinationen, der inviterer dig til at omfavne spændingen og prøve grænserne for dine eventyrlystne impulser.

Book her

Aktiviteter i Voss

Voss - i hjertet af Fjordnorge

Voss er en bygd med store oplevelser – hele året. Her bliver du mødt af en mægtig natur som er nem at bruge som legeplads. Bygden er omringet af høje fjelde, skovklædte dale og brusende elve og vandfald.

Hangurstoppen

Tag gondolen fra Voss station og op til Hangurstoppen på 820 meter over havets overflade. På topstationen ligger Hangurstoppen Restaurant med flot panoramaudsigt til flere af fjeldene som omkranser Voss. Voss er kendt for deres madtraditioner og lokale specialiteter, som man få serveret i en stue helt tilbage fra 1700-tallet.

Ekstremsport

Voss byder på rafting, riverboarding, rapellering og canyoning, så man rigtigt får pulsen op, og udfordre sig uanset ens niveau. Det handler om at have det sjovt, og bruge den fantastiske natur som en legeplads.

Dagstur

Tag på rundtur med tog fra Voss. En togtur på ca. 10 timer, hvor man ser Norges smukke landskaber. Du vil opleve Bergensbanen, Flåmsbanen, en cykeltur ned til Flåms dalen, guided kajaktur i Aurlands fjorden, samt en guided fjordsafari fra Flåm til Gudvangen.

Man kan også tage på dagstur højt oppe i fjeldene, hvor man besøger Fjærland og Fjærlandsfjorden. Det anbefales kraftigt, at tage sit kamera med, da der bliver god mulighed for at få nogle smukke billeder på hele turen.

Undervejs på turen vil du opleve Jostedals-gletsjeren, Storevingen udsigtpunkt, hvor man vil kunne se ud over Vik og Sognefjorden. Ydermere vil man besøge den flotte Hopperstad stavkirke, det sidste stop på turen er Tvindefossen, som er det 110 meter høje vandfald med mulighed for at gå helt op til.

 

Book overnatning i Voss her

Klar på tur?

Hent et ganske uforpligtende tilbud 
Kontakt os her

Kontortid

Mandag - Fredag:
09:00 - 16:00
Copyright Norliv 2021 - Design & udvikling: Norsite
envelopephonecrossmenucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram