[wp_megamenu menu="3"]

Warning: Undefined array key "main_nav" in /var/www/www.norliv.dk/www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 78

Warning: Attempt to read property "term_id" on bool in /var/www/www.norliv.dk/www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 79
[wp_megamenu menu="3"]

GudbrandsGard Hotell

Beskrivelse

Den solide byggestil fra Gudbrandsdalen, møder det mægtige landskab i Kvitfjell og sætter sit præg på Gudbrandsgard Hotells atmosfære. Her smelter traditioner og moderne forventninger sammen og giver dig en følelse af velfortjent, afslappet luksus.

På GudbrandsGard Hotel har du fjeldet og naturen som din nærmeste nabo. Lige udenfor døren ligger stierne og venter på dig, enten for gåtur eller cykeltur.
Dette er stedet der du kan slappe af efter en aktiv dag. Und dig nogle afslappende timer i velværeafdelingen eller nyd god mad og drikke i en af restauranterne.
Hotellet har 79 store dobbeltværelser og suiter, stor konference afdeling, hyggelig restaurant og et udsøgt køkken. Vinkælder, café, skibar, lobbybar, stor terrasse, pejsestue og velværeafdeling med træningsfaciliteter og svømmebassin finner du også.

Om hotellet

GudbrandsGard Hotel stod færdigt i 1998 og er et høj kvalitet hotel, beliggende midt på skiløjperne og ski-resortet.
Hotellet er bygget i  træ efter gamle norske byggetraditioner, græs på taget og brug af naturlige materialer som træ og sten.

Her tilbyder GudbrandsGard eventyrlige oplevelser, både sommer og vinter. Møbler og interiør er skræddersyet til hotellet. I 2006 blev hotellet udvidet med en stor kongreshal og Plaza Café.

Faciliteter

Når dagen er over, kan velværeafdelingen VÆLVÆR nydes med svømmebassin, boblebad. Gildestua serverer både lokal mad, og mad fra andre verdenshjørner. I Skibaren og foran pejsen i lobbyen er det muligt at slappe af og lade op til en ny aktiv dag.

På GudbrandsGard finder du en af ​​Norges bedste vinkældre, og køkkenet har lange traditioner for at bruge lokale produkter blandet med international inspiration.

Hotellet har 79 værelser, i kategorierne twinroom, dobbeltværelse, familieværelse, juniorsuiter og suiter. To af værelserne er tilpasset funktionshæmmede og hotellet har elevator.

Klar på tur?

Hent et ganske uforpligtende tilbud 
Kontakt os her

Kontortid

Mandag - Fredag:
09:00 - 16:00
Copyright Norliv 2021 - Design & udvikling: Norsite
envelopephonecrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram