Lofoten

Lofoten er en fantastisk øgruppe, som ligger vest for Narvik i Nordnorge. Området er kendt for de meget karakteristiske fjelde og Rorbu hytter, som ligger helt ned til havet. På Lofoten er der så mange aktiviteter, så det næsten er op til dig selv at fortælle, hvad der vil give DIG en særlig oplevelse. Her er topture, hval safari, masser af fisk, hvis du ønsker at fiske, kajaksejlads i det krystalklare vand, og for at give oplevelsen en ekstra dimension, så går solen aldrig ned om sommeren, og om vinteren kan du opleve masser af nordlys.

Lofoten er – efter vores mening her i Norliv – en perle, som må opleves på samme måde som f.eks. Nordkap og Svalbard.

Henningsvær

Oplev Lofoten på en rejse med Hurtigruten

Ud over selv at køre i bil, så kan du sejle med Hurtigruten til flere havne på Lofoten, samt flyve til flere lufthavne på og omkring Lofoten.

En rejse med Hurtigruten byder på mange forskellige oplevelser, og du bestemmer selv om du vil nyde udsigten fra dækket, eller om du vil udforske Lofoten på egen hånd i f.eks. kajak eller måske endda fra hesteryg i land.

For de søstærke kan verdens største pattedyr opleves på en hvalsafari,  eller hvad med en havørnesafari?  Trollfjorden er nemlig havørnens rige, så her er rig mulighed for at opleve de majestætiske fugle med et vingefang på 2,7 meter. Hvis man er heldig, kan man også opleve den lidt mindre kongeørn.

Lofoten har et spændende fugleliv, og regionen besøges af hundredvis af fuglearter i løbet af året. Fugleinteresserede kan se frem til en stor mangfoldighed af arter i et varieret landskab.

For de fiskeinteresserede er der naturligvis også rig mulighed for at fiske.

Kontakt

Skriv eller ring til os, så giver vi et uforpligtende tilbud.