Sørlandet – en uopdaget perle

Den sydligste del af Norges fem landsdele, Sørlandet, omfatter Aust-Agder og Vest-Agder fylker. Sørlandet er en meget populær landsdel, specielt om sommeren. Det er et yndet sted blandt nordmændene selv, og flere har fritidsejendomme i landsdelen.

Sørlandet er kendt for sin smukke kyst – eller den “sørlandske skærgård” med sine mange små øer og holme. Her venter dig et overflødighedshorn af sejle- og bademuligheder.
I Sørlandet, som i folkemunde også betegnes “den norske riviera”, kan du opleve maleriske byer og landsbyer, hvor de karakteristiske hvidmalede træhuse ligger smukt placeret lige ud til kysten.

I det sydlige Norge er man stolt af sine madtraditioner, og på mange restauranter vil man elske at fortælle dig om dem. Nyd den lokale mad, frugt, fisk, bær og grønsager – en fryd for smagsløgene.

Sørlandet frister med bl.a.:

 • Festivaler og andre kulturbegivenheder
 • Cykling/vandring langs kysten
 • Fiskeri
 • Klatring
 • Rafting
 • Tur med et gammelt damplokomotiv ad Setesdalsbanen
 • Spændende seværdigheder:
  • Naturoplevelser
  • Oplevelser med dyr
  • Museer

TrollAktiv, Evje

Her i Norliv er vi vilde med TrollAktiv!! Her finder du det oplagte feriemål med fart over feltet og masser af sjov for grupper, familier og ture med vennerne. Og der er bare gang i den!

TrollAktiv blev grundlagt i 1994 som ét af Norges første raftingselskaber og har været i rivende udvikling. I dag kan du prøve kræfter med alt hvad hjertet begærer af aktiviter – Oplev blandt andet:

Rafting, Familierafting, SUP, Pro-Rafting, Riverboard, Fjeldklatring/rappelling, 10m høj Klatrevæg, Fjeldture, Elvekajak, Lazer tag, Teambuilding, High ropes, Øksekast, Pil og bue, Kanotur, Mountainbike, Fun bike park.

Adresse: TrollAktiv AS, Syrtveit 4, 4735 Evje, Norway

Sørlandet Feriesenter

På Norges solkyst, ikke langt fra træhusbyen Risør og øperlen Lyngør, ligger Sørlandet Feriesenter.

Det 4-stjernede feriecenter ligger midt mellem Larvik og Kristiansand og tilbyder overnatning i form af hytter, lejligheder, motelrum og campingpladser.

Boenhederne ligger med smuk udsigt over vandet, og på centeret er der rig mulighed for en aktiv ferie med familie eller venner.

Kristiansand Dyrepark

Blandt vilde dyr og eventyr i Sydnorge!

Bare 12 kilometer øst for Kristiansand kan du blive som barn igen, når du besøger Dyreparken! Her venter en uforglemmelig oplevelse for hele familien.

Udover de 135 forskellige dyrearter, kan du more dig med et væld af aktiviteter, og du kan lade dig underholde af alle de kendte figurer fra Torbjørn Egners finurlige historier om bl.a. Tante Sofie i Kademommeby, Klatremus og alle de andre dyr i Hakkebakkeskoven.

Find vej: Dyreparken og Badelandet ligger 12 kilometer øst for Kristiansand centrum, tæt ved E 18.

Kontakt os

Skriv eller ring til os, så giver vi et uforpligtende tilbud. 

Fornavn feltet er påkrævet
Efternavn er påkrævet
Indtast venligst en gyldig e-mail-adresse