[wp_megamenu menu="3"]

Warning: Undefined array key "main_nav" in /var/www/www.norliv.dk/www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 78

Warning: Attempt to read property "term_id" on bool in /var/www/www.norliv.dk/www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 79
[wp_megamenu menu="3"]

Villa Strandvägen

Villa Strandvägen
Ystad, Sverige

Villa Strandvägen

Villa Strandvägen, en del af Ystad Saltsjöbad. Villaen blev oprindeligt bygget i 1899, men har gennemgået en større renovering, der vægtede bevarelse af historien og personligheden højt, tilbyder villaen nu alle de bekvemmeligheder, som gæster kan ønske sig.

I villaens frodige have finder du en luksuriøs og opvarmet pool, perfekt til solrige dage. Du har også mulighed for at tage en kort gåtur ned til stranden og tage en forfriskende dukkert i havet.

Som gæst på Villa Strandvägen har du også adgang til Ystad Saltsjöbads spa-afdeling, som ligger kun 200 meter væk. Der tilbydes også cykler til på hotellet og har en stor privat parkeringsplads lige ved siden af villaen.

Ystad 

Ystad byder på en atmosfærisk blanding af middelalderlig arkitektur, brostensbelagte gader og hyggelige torve. Byens centrum er fyldt med charmerende butikker, caféer og restauranter, hvor besøgende kan nyde lokal mad og atmosfære. En af de mest bemærkelsesværdige seværdigheder er Ystads Klosterkirke, en imponerende middelalderkirke med en fredfyldt atmosfære og smukke kunstværker.

Kystliv

Ystads kyststrækning er et paradis for dem, der elsker havet og stranden. Man kan udforske de maleriske fiskerlejer langs kysten eller tage en afslappende tur langs havnen, hvor de kan nyde udsigten over Østersøen. Om sommeren tiltrækker byens strande som f.eks. Sandskogen og Löderups Strandbad besøgende, der ønsker at nyde solen, bade i det klare vand eller tage en afslappet picnic på stranden.

Kultur

Ystad har en rig kulturarv med flere museer, kunstgallerier og kulturelle begivenheder. I kan udforske Ystads Konstmuseum, der huser en imponerende samling af moderne og samtidskunst, eller deltage i en af de mange teaterforestillinger og koncerter, der finder sted i byen året rundt. Ystad er også kendt for sine årlige kulturfestivaler, der fejrer alt fra litteratur og musik til mad og film.

Villa Strandvägen, en del af Ystad Saltsjöbad. Villaen blev oprindeligt bygget i 1899, men har gennemgået en større renovering, der vægtede bevarelse af historien og personligheden højt, tilbyder villaen nu alle de bekvemmeligheder, som gæster kan ønske sig.

I villaens frodige have finder du en luksuriøs og opvarmet pool, perfekt til solrige dage. Du har også mulighed for at tage en kort gåtur ned til stranden og tage en forfriskende dukkert i havet. Som gæst på Villa Strandvägen har du også adgang til Ystad Saltsjöbads spa-afdeling, som ligger kun 200 meter væk. Der tilbydes også cykler til på hotellet og har en stor privat parkeringsplads lige ved siden af villaen.

Syv unikke værelser

Nyd et ophold i et af de syv smukt indrettede værelser. En lækker hjemmelavet morgenmad er altid inkluderet, og du har valget mellem at spise aftensmåltidet i Villaen eller Ystad Saltsjöbad.

Hvert værelse er indrettet med smukke farver, bløde tekstiler og elegante møbler, der skaber en følelse af luksus og komfort. Værelserne har også moderne faciliteter.

Villaens største værelse ligger på loftet på tredje sal med skrå lofter og bjælker, her er der eget soveværelse og en rummelig opholdsstue.

Villa Strandvägens restaurant

Her har de en passion for mad, som begynder i køkkenet, her elsker de at forvandle lokale og årstidens råvarer til velsmagende og mindeværdige retter.

Villa Strandvägen er dedikerede til at skabe harmoniske og spændende smagsoplevelser, der vækker dine sanser og efterlader et varigt indtryk.

Så læn dig tilbage, slap af og lad os forkæle dig med en uforglemmelig aften.

Velkommen, hvor der med hjerte og sjæl byder dig velkommen til en kulinarisk oplevelse ud over det sædvanlige!

Klar på tur?

Hent et ganske uforpligtende tilbud 
Kontakt os her

Kontortid

Mandag - Fredag:
09:00 - 16:00
Copyright Norliv 2021 - Design & udvikling: Norsite
envelopephonecrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram