Vesterålen

Vesterålen lokker med et væld af flotte attraktioner – og naturen er et eventyr i sig selv. Oplev den fantastiske skærgård, som er dannet af hundredvis af store og små øer. Se hvordan landskabet varierer mellem alpine fjelde og tinder, grønne enge, hvide strande og dybe fjorde, samt smukke skove.

Vesterålen er betagende kunst, spændende kultur, delikat mad, fremstillet af friske råvarer fra naturen i området, magisk nordlys og uimodståelig midnatssol – alt samlet i dette storslåede område, langt oppe i Nordnorge.

Sommerferie med kajak i fantastiske Vesterålen

At padle i kajak i Vesterålen er en storslået oplevelse! Du kommer så tæt på naturen, at det helt kan tage pusten fra dig. Forestil dig, at du smyger dig lydløst i vandet mellem holme og skær og oplever fugle- og dyreriget på nært hold. Tænk at kunne iagttage havørn, søfugle, sæler, marsvin og andre havdyr, som er i færd med deres daglige gøremål. En enestående mulighed for at opleve steder, som du ikke kommer til på andre måder. Nyd synet af de hvide, urørte strande og de majestætiske fjelde, som spejler sig i havet.

En fænomenal rejse, som du aldrig vil glemme!!

Tag på vandreferie i Vesterålen

At vandre i Vesterålens "grønne alper" er en helt uovertruffen oplevelse for krop og sjæl. Et eventyrrige folder sig ud for dine fødder, når du vandrer i de mægtige fjelde med f.eks. smukke, grønne landskaber til den ene side, og til den anden side, hav så langt øjet rækker! Her kan du ganske enkelt blive ét med naturens egne vidundere.
En drømmerejse, som sætter sig i sjæl og sind for altid!!

Kontakt os

Skriv eller ring til os, så giver vi et uforpligtende tilbud. 

Fornavn feltet er påkrævet
Efternavn er påkrævet
Indtast venligst en gyldig e-mail-adresse