MJ´S Hotel

MJ´S har den perfekte beliggenhed i Malmø, her har du mulighed for at finde lige det du ønsker.

Her finder 83 værelser, og tilbyder en række fantastiske, inspirerende samt sjove faciliteter

Med kun 750 m fra hovedbanegården eller kun 35 km fra København lufthavn er mulighederne store. Malmø har en rig historie og flere historiske seværdigheder, herunder Malmöhus slot, som er en af de ældste bevarede borge i Norden, og Sankt Petri kirke, som er en af Malmøs ældste kirker.

Dette inspirerende sted byder også på velsmagende lokalt anretninger tilberedt af fantastiske  kokke. Her vil du nyde flere mindre retter, nyde selskabet og nyde de varme omgivelser.

Villa Strandvägen

Villa Strandvägen, en del af Ystad Saltsjöbad. Villaen blev oprindeligt bygget i 1899, men har gennemgået en større renovering, der vægtede bevarelse af historien og personligheden højt, tilbyder villaen nu alle de bekvemmeligheder, som gæster kan ønske sig.

I villaens frodige have finder du en luksuriøs og opvarmet pool, perfekt til solrige dage. Du har også mulighed for at tage en kort gåtur ned til stranden og tage en forfriskende dukkert i havet. Som gæst på Villa Strandvägen har du også adgang til Ystad Saltsjöbads spa-afdeling, som ligger kun 200 meter væk. Der tilbydes også cykler til på hotellet og har en stor privat parkeringsplads lige ved siden af villaen.

Ystad Saltsjöbad

Ved Skånes smukke kyst, i det idylliske Österlen, ligger Ystad, og langs stranden finder man Ystad Saltsjöbad - et af Skandinaviens mest anerkendte feriesteder med rødder tilbage i det 19. århundrede.

Dette charmerende og klassiske sted ved havet, med en maritim Newport-stil, er gennemsyret af detaljer, der skaber en unik atmosfære.

Her kan man nyde stranden, aktiviteter, fantastiske udsigter, pools, lange morgenmadssessioner og uforglemmelige middage, alt sammen i en vidunderlig og afslappende atmosfære.

Det ligger kun en times kørsel fra København og 50 minutter fra Malmø.