Sørlandet Feriesenter

På Norges solkyst, ikke langt fra træhusbyen Risør og øperlen Lyngør, ligger Sørlandet Feriesenter.
Det 4-stjernede feriecenter ligger midt mellem Larvik og Kristiansand og tilbyder overnatning i form af hytter, lejligheder, motelrum og campingpladser.
Boenhederne ligger med smuk udsigt over vandet, og på centeret er der rig mulighed for en aktiv ferie med familie eller venner.

Tregde Ferie

Tregde ligger ved Mandal, en lille time vest for Kristiansand. Her er udlejning af hytter, leiligheder og både i forskellige størrelser. Derudover restaurant, butik og marina og skræddersyede oplevelsespakker.

Fjeld, kyst og smukke fjord

Turen begynder med en overnatning på det historiske Straand Hotel i Vrådal i Telemarken. Herefter går turen sydpå igennem Setesdal til Lindesnes i syd, med et besøg på Lindesnes fyr og overnatning på Lindesnes Havhotell i Spangereid med den fantastiske beliggenhed.

Videre langs kysten ad den naturskønne Nordsjøvej (Rv. 44), forbi det kendte fotomotiv ”Husene på Helleren” som ligger ved Jøssingfjord mellem Flekkefjord og Egersund.

Ophold i oliebyen Stavanger med en Lysefjordcruise på hviledagen. Via Hjelmeland og Sauda og Rv. 520/E134 forbi Låtefossen og langs den maleriske Sørfjord til Eidfjord.

Ophold i Eidfjord med et besøg på Norsk Naturcenter Hardanger, og evt. en tur op til den fjernt beliggende gård Kjeåsen.

Vøringfossen og Hardangervidda står på dagens program, Geilo er rejsens sidste overnatning.