The Steam Hotel

En tidligere dampkraftværk, nu forvandlet til 18 etager med charmerende hotelværelser.

Her kan du nyde en fantastisk udsigt over Mälaren fra vores tagrestaurant, slentre gennem orangeriet eller slappe af i en af barerne og pool klubben, hvor du kan svømme i den udendørs pool, syv etager oppe.

For de energiske gæster tilbydes der også underholdning som bordtennis, billard, shuffleboard, biograf og karaoke. Og hvis det ikke er nok, er The Steam Hotel også stolte naboer til Sveriges eneste actionpool, Kokpunkten.

Velkommen til en unik oplevelse på Steam Hotel!

Ellery Beach House

Ellery Beach House er det ideelle rejsemål for dem, der søger en luksuriøs og eksklusiv ferieoplevelse ved stranden, hvor de kan nyde roen og skønheden i en privat paradisisk omgivelser.

Dette smukke hotel er indrettet med elegance og stil, der kombinerer moderne bekvemmeligheder med rustikke elementer for at skabe en hyggelig og indbydende atmosfære.

Ellery Beach House har et spacenter og er beliggende i grønne omgivelser på øen Lidingö, 20 minutters kørsel fra det centrale Stockholm.

Stockholm

Sveriges hovedstad Stockholm ligger smukt, hvor Østersøen møder søen Mälaren. Den smukke storby består af 14 øer, forbundet af flere end 50 broer, og det skaber luft og lys og forskellige stemninger, alt efter hvilken bydel, du besøger.
Stig til vejrs og se byen fra oven i glasgondolen Sky View, kig på middelalderhuse i Gamla Stan, syng duet med ABBA, shop i det hippe kvarter Söder, se inspirerende fotoudstillinger og tag på sejlture i skærgården. Med et Stockholm Pass har du gratis transport til flere busser og både og fri entré til mange museer.