Oslo

Oslo er Norges hovedstad og landets største by med 693.500 indbyggere i Oslo Kommune. Byen er smukt placeret i bunden af Oslofjorden og er en spændende blanding af gammelt og nyt med den gamle bydels gader og pladser med omfattende grøn bevoksning som en kontrast til dristige nye byggeprojekter tegnet af førende internationale arkitekter.
Trækplastret ved havnefronten er Operahuset og har for alvor fået Oslo anerkendt som en international kulturby. Holmenkollen-skihopbakken og -skimuseet ligger uden for bymidten. Vigeland Park er en af Oslos mest populære turistattraktioner med flere end en million gæster hvert år. Den enestående udendørs skulpturpark er åben for offentligheden og byder på flere end 200 skulpturer i bronze, granit og støbejern.

Dr. Holms Hotel

Dr. Holms har siden det åbnede i 1909 været et naturligt mødested for folk til fjelds. Med en beliggenhed midt i Geilo, mellem Oslo og Bergen, er hotellet tæt på aktiviteter og oplevelser, hele året.
Hotellet ligger i nærheden af Geilo Skiheiser og Geilo Aktivitetssenter.

Danskere har bl.a. kunne stifte bekendtskab med det historiske hotel i de populære danske børnefilm “Far til fire – i sneen” og “Min søstersbørn – i sneen”.

 

Straand Hotel

 

Lige siden 1864 har Straand hotel sørget for trivsel og god service, med gæsten i centrum. Gæstfriheden og de gode traditioner er givet videre fra generation til generation, og over 150 år senere kan man fortsat føle sig som hjemme her.

Radisson Blu Trysil

En varm velkomst venter dig på Radisson Blu Resort Trysil.
Med en unik beliggenhed, lige på pisterne, er hotellet det ideelle sted for naturbaseret eventyr, afslapning og konferencer i Trysil hele året.
I løbet af vinterhalvåret kan Radisson Blu Resort Trysil tilbyde ski in/ ski out faciliteter og direkte adgang til pisterne.

 

 

Norefjell Ski & Spa

Norefjell Ski & Spa ligger kun 1,5 times kørsel fra Oslo og er et unikt og prisvindende fjeldresort, beliggende 800 meter over havet med udsigt over fjeldene.

 

GudbrandsGard Hotell

Den solide byggestil fra Gudbrandsdalen, møder det mægtige landskab i Kvitfjell og sætter sit præg på Gudbrandsgard Hotells atmosfære. Her smelter traditioner og moderne forventninger sammen og giver dig en følelse af velfortjent, afslappet luksus.

Ustedalen Hotell & Resort

Ustedalen Hotel & Resort ligger godt placeret med en storslået udsigt over den smukke Ustedalsfjord. Der er blot 750 meter til Geilo Centrum, hvor der findes et godt udbud af butikker.
Placeringen midt mellem Oslo og Bergen gør Geilo let tilgængelig for alle.

Norefjell

Norefjell ligger 1,5 times kørsel fra Oslo og er kendt for sit rige kunst- og kulturtilbud, samt masser af aktiviteter og muligheder i naturen.

Trysil

Bare to og en halv times kørsel fra Oslo ligger familievenlige Trysil, som er størst i Norge på trail-cykling med 52 km tilrettelagte stier og bike parks i Gullia, Fageråsen og udenfor Radisson Blu.

Vestlia Resort

På dette skønne lodgehotel, bor du midt i smørhullet af Geilos smukke fjeldnatur og mange aktiviteter. På Vestlia Resort har du muligheden for at besøge det prisvindende spa- og fitnesscenter, her er også en svømmehall på hele 750 m2, bowlinghal, biograf og meget mere.
Vestlia Resort ligger lige ud til Geilolia Skicnter og Geilo aktivitetscenter.

Vrådal

I hjertet af Telemark ligger bygden Vrådal. Skønt de fleste nok kender området som et vinterparadis for skientusiaster, byder det smukke naturområde også på en perlerække af ferieoplevelser på andre tider af året.

Hemsedal

Få en aktiv sommerferie med vandring, mountainbiking, klatring, ridning og gokart i fjeldene omkring Hemsedal, også kendt som de skandinaviske alper.

Skeikampen

Skeikampens fjelde har været et populært turistmål i flere generationer, hele året rundt. Skeikampen ligger blot tre timers kørsel fra Oslo og 35 minutter fra Lillehammer