Mefjord Brygge

Mefjord Brygge er et helårs feriested beliggende mellem fjorde på øen Senja i Nord-Norge.
Her fokuseres på aktiv turisme, sæsonbestemte aktiviteter, guidede ture, bådudlejning og luksuriøse skræddersyede eventyr.

Mefjord Brygge ligger mellem Lofoten, Kvaløya og Tromsø, 1 times kørsel fra Finnsnes. Senja betegnes af mange som Norge i miniature. I et lille fiskerleje ved navn Mefjordvær er du tæt på alt, hvad øen - og Norge - har at byde på.

Senja

Senja er Norges næststørste ø og ligger mellem Harstad og Tromsø. Øen er 1589 km2 stor og har fastlandsforbindelse med Gisundbrua nær Finnsnes på fastlandet.
Øen er som et mikro-kontinent, med fjelde, vidder, skove, vand og landbrugsland indenfor den vilde forrevne vestkyst.

 

Lofoten og Vesterålen

Højt oppe over polarcirklen på Norges vestkyst ligger Lofoten, som danner en landtange ud fra det norske fastland. En fjeldkæde danner en sammenhængende barriere på over 100 km i længde og 800-1000 meters højde kaldet Lofotvæggen.

Svinøya Rorbuer

På Svinøya i Svolvær kan du overnatte i rorbu, rorbusuiter, lejligheder eller i den eksklusive Væreiergården mens du udforsker og oplever Lofoten. Svinøya Rorbuer er idyllisk placeret i et levende fiskeleje. Her har du storhavet på den ene side og de dramatiske Lofotfjelde på den anden.

Korte rejser, 2-5 dage

Vælg mellem 11 korte rejser, som er den perfekte løsning, hvis du har begrænset med tid,  har lyst til at besøge et bestemt sted, eller ønsker at kombinere turen i bilen med en kortere strækning med Hurtigruten.

Du kan også f.eks. flyve til Tromsø, sejle til Trondheim og flyve hjem derfra, eller flyve til Trondheim, sejle til Bergen og derfra tage hjem. Der er mange muligheder for at kombinere som du har lyst og tid til.

Nyd maden om bord og vælg mellem udvalgte udflugter, for at gøre din rejse endnu bedre.

Se beskrivelsen af dagene, under hhv. den nordgående og den sydgående tur.

Hurtigruten

Hurtigruten

Bestil en af  de klassiske rejser eller rundrejsen med Svalbard-ekspressen med afrejse fra 1. april - 31. oktober 2024, og få flyrejsen inkluderet.
Tilbuddet gælder til og med 19. oktober, 2023.

Spar desuden 15% på udflugtspakker, når du bestiller på forhånd.

Betegnelsen ”Verdens smukkeste sørejse” bliver ofte brugt til at beskrive Hurtigrutens traditionelle rejse fra Bergen til Kirkenes og tilbage. Kom med om bord på skibene, som sejler gennem majestætiske fjorde og besøger afsidesliggende små havne, hvor større skibe ikke kan komme ind. Det er en fantastisk måde at opleve Norge på!

Siden 1893 har Hurtigruten sejlet langs Norges kyst og i polare farvande – og det gør den fortsat. Hurtigruten tilføjer stadig nye udflugter og sejler ind i nye fjorde på rejserne langs Norges uendeligt smukke kyst, så du har altid mulighed for at opleve noget nyt. Hele 22 af de 34 havne, Hurtigrutens skibe besøger, ligger nord for Polarcirklen!

Væk din indre oplevelsesrejsende og oplev naturens og dyrelivets dramatik, deltag på udflugter, der passer til dit aktivitetsniveau... Mulighederne er mange, og det, du går glip af på den nordgående sejlads i løbet af natten, får du på den sydgående sejlads. Med andre ord: På en rundrejse med Hurtigruten kan du udforske Norges magiske kyst – en rejse, du ikke finder magen til noget andet sted i verden.

Ansvar og bæredygtighed

Er nogle af Hurtigrutens kerneværdier. Det betyder, at vi handler lokalt, respekterer traditioner og værdsætter samarbejdet med de samfund, der tager imod vores gæster. Mange af de steder, Hurtigruten besøger, er regioner, hvor natur, mennesker og dyreliv er helt unikt. Hurtigruten er stolt over den forpligtelse, den har indgået for at bevare disse naturlige underværker i al deres uberørte skønhed.