Book direkte online

Lej en hytte, feriehus/sommerhus eller hotel på din ferie.

(mere…)

Idre Fjäll

Idre Fjäll - et idyllisk tilflugtssted

Velkommen til sommeren i Idre Fjäll, et idyllisk tilflugtssted omgivet af betagende natur og bjerglandskab. Her åbner fjeldet op for en ny verden af oplevelser, hvor du kan nyde solrige dage og friske nætter.

Sommeren i Idre Fjäll byder på en palet af aktiviteter, lige fra vandreture og mountainbiking i de skovklædte bjerge til forfriskende øjeblikke ved søerne. Uanset om du søger action og eventyr eller ro og afslapning, har Idre Fjäll noget at tilbyde enhver gæst.

 

Stöten

Stöten er en del af Sälen-området, som ligge tæt på den norske grænse. Stöten er en familievenlig feriedestination, hvor der findes masser af aktivitetsmuligheder for hele familien. Vandring i fjeldet ligger lige udenfor døren.

Stöten er ikke bare et rejsemål for vinterferien. Uanset årstid byder naturen i Sverige på en betagende oplevelse, og i Stöten er der et væld af aktiviteter at nyde i de varmere måneder.

Hvis du ønsker at udforske den svenske natur, kan du drage ud på en vandretur gennem området, hvor principperne om allemandsretten sikrer, at alle har fri adgang til naturen med tilhørende rettigheder og pligter.