Korte rejser, 2-5 dage

Vælg mellem 11 korte rejser, som er den perfekte løsning, hvis du har begrænset med tid,  har lyst til at besøge et bestemt sted, eller ønsker at kombinere turen i bilen med en kortere strækning med Hurtigruten.

Du kan også f.eks. flyve til Tromsø, sejle til Trondheim og flyve hjem derfra, eller flyve til Trondheim, sejle til Bergen og derfra tage hjem. Der er mange muligheder for at kombinere som du har lyst og tid til.

Nyd maden om bord og vælg mellem udvalgte udflugter, for at gøre din rejse endnu bedre.

Se beskrivelsen af dagene, under hhv. den nordgående og den sydgående tur.

Hurtigruten

Hurtigruten.

Betegnelsen ”Verdens smukkeste sørejse” bliver ofte brugt til at beskrive Hurtigrutens traditionelle rejse fra Bergen til Kirkenes og tilbage. Kom med om bord på skibene, som sejler gennem majestætiske fjorde og besøger afsidesliggende små havne, hvor større skibe ikke kan komme ind. Det er en fantastisk måde at opleve Norge på!

Siden 1893 har Hurtigruten sejlet langs Norges kyst og i polare farvande – og det gør den fortsat. Hurtigruten tilføjer stadig nye udflugter og sejler ind i nye fjorde på rejserne langs Norges uendeligt smukke kyst, så du har altid mulighed for at opleve noget nyt. Hele 22 af de 34 havne, Hurtigrutens skibe besøger, ligger nord for Polarcirklen!

Væk din indre oplevelsesrejsende og oplev naturens og dyrelivets dramatik, deltag på udflugter, der passer til dit aktivitetsniveau... Mulighederne er mange, og det, du går glip af på den nordgående sejlads i løbet af natten, får du på den sydgående sejlads. Med andre ord: På en rundrejse med Hurtigruten kan du udforske Norges magiske kyst – en rejse, du ikke finder magen til noget andet sted i verden.

Ansvar og bæredygtighed

Er nogle af Hurtigrutens kerneværdier. Det betyder, at vi handler lokalt, respekterer traditioner og værdsætter samarbejdet med de samfund, der tager imod vores gæster. Mange af de steder, Hurtigruten besøger, er regioner, hvor natur, mennesker og dyreliv er helt unikt. Hurtigruten er stolt over den forpligtelse, den har indgået for at bevare disse naturlige underværker i al deres uberørte skønhed.