Book direkte online

Lej en hytte, feriehus/sommerhus eller hotel på din ferie.

(mere…)

Park Hotel Vossevangen

Hotellet med den verdensberømte vinkælder

Hotellet ligger ved Vangsvatnet i Voss centrum, med storslået udsigt til naturen omkring.

Placeret kun 5 minutters gang fra Voss centrum, i nærheden af St. Olav's Cross, tilbyder dette sted en bekvem beliggenhed. Gæsterne kan også nemt nå Voss Kirke, der ligger inden for 450 meter, samt Molstertunet, som er inden for gåafstand. Voss Gondol sporvognsstation kan nås på blot 5 minutters spadseretur.

Hotellet er verdenskendt for sin prisvindende vinkælder, som rummer over 45.000 flasker på lager. Vinsamlingen dækker hele vinverdenen og indeholder flere end 6.500 etiketter.

Restaurant Elysees præsenterer et internationalt a la carte-menu, der inviterer gæster til gastronomiske oplevelser i smukke og karakteristiske omgivelser. Med en af Norges mest rige og spændende vinkældre har restauranten flere år i træk modtaget den prestigefyldte "Award of Excellence" fra det anerkendte vinmagasin Wine Spectator.

Restauranten blev desuden kåret som verdens bedste vinkort i 2020 og verdens bedste vinkort i glas i 2021. Park har også tidligere vundet prisen for Norges bedste vinkort.

Voss

Sneklædte fjeldtoppe hele året rundt, dybe dale, brusende elve og buldrende vandfald. I næsten 200 år har eventyrlystne gæster strømmet til Voss, den vilde og skønne by i Fjord Norge midt mellem Bergen, Sognefjorden og Hardangerfjorden. Her bliver du mødt af en mægtig natur som er nem at bruge som legeplads. Bygden er omringet af høje fjelde, skovklædte dale og brusende elve og vandfald.