Book direkte online

Lej en hytte, feriehus/sommerhus eller hotel på din ferie.

(mere…)

Hotel Norefjell Ski & Spa

Norefjell Ski & Spa ligger kun 1,5 times kørsel fra Oslo og er et unikt og prisvindende fjeldresort, beliggende 800 meter over havet med udsigt over fjeldene.

Hotellet tilbyder rekreation og spaoplevelser i omgivelser du sandsynligvis ikke har oplevet før. Området består af 244 værelser på hotellet hvoraf 121 er dobbeltværelser og 123 suiter, samt 161 lejligheder i landsbyen.

 

Norefjell

Norefjell ligger 1,5 times kørsel fra Oslo og er kendt for sit rige kunst- og kulturtilbud, samt masser af aktiviteter og muligheder i naturen. Om sommeren og efteråret byder fjeldene og søen i Norefjell på forskellige oplevelser.

Blandt populære aktiviteter er vandring og cykling gennem naturskønne landskaber. Du kan også være heldig at se et vildt rensdyr eller to. Eller måske foretrækker du at slappe af på golfbanen eller solbade på strandene med det friske tempererede vand.

Hvis du gerne vil vide mere om den lokale kultur, kan du tage en tur med Norges længste veterantog Krøderbanen, opleve arkitektur og kunstmuseer eller komme tæt på traditionelle og eksotiske dyr i dyreparken Bjørneparken.