Book direkte online

Lej en hytte, feriehus/sommerhus eller hotel på din ferie.

(mere…)

Lofoten og Vesterålen

Langt nord for polarcirklen, langs Norges vestkyst, strækker Lofoten sig som en udstrakt landtange væk fra det norske fastland. En imponerende fjeldkæde, kendt som Lofotvæggen, danner en sammenhængende barriere, strækkende sig over 100 km i længden og med højder mellem 800 og 1000 meter. Nordlysovalen svæver højt, 100 km over Vesterålen, og her er chancerne for at opleve nordlysets magi ekstraordinært gode. Fra slutningen af maj til slutningen af juli kan man også nyde midnatssolen, der kaster sit gyldne lys over landskabet.

Mærkede stier fører besøgende op til betagende udsigtspunkter, og den ultimative oplevelse får man ved at bestige ørigets højeste top, Møysalen, der rager imponerende 1262 meter op. Fra dette majestætiske udsigtspunkt åbenbarer sig panoramaer over store dele af Nord-Norge, og endda helt til Kebnekaise, Sveriges højeste bjerg.

Svinøya Rorbuer

På Svinøya i Svolvær kan du overnatte i rorbu, rorbusuiter, lejligheder eller i den eksklusive Væreiergården mens du udforsker og oplever Lofoten. Svinøya Rorbuer er idyllisk placeret i et levende fiskeleje. Her har du storhavet på den ene side og de dramatiske Lofotfjelde på den anden.