Jacy'z Hotel & Resort

Velkommen til Jacy'z Hotel & Resort, beliggende i hjertet af Gøteborg, Sveriges førende byresort.

Som Sveriges førende byresort strækker vores imponerende bygningsværk sig over 27 etager af ren magi.

Her kan du opleve alt lige fra enestående restaurantoplevelser og førsteklasses underholdning til vores højtbeliggende skybar og poolklub, som svæver 100 meter over jorden.

For dem der ønsker afslapning og forkælelse, tilbyder Jacy´z varme pools, ildsafslapning, panoramisk sauna og forfriskende drinks. Uanset om du er på udkig efter en romantisk flugt, en familieferie eller en weekend med vennerne, er dette resort det perfekte valg.

Velkommen til en uforglemmelig oplevelse hos Jacy'z Hotel & Resort!

Falkenberg Strandbad Hotel

Falkenberg Strandbad Hotel med Spa og Konference ligger blot en kort afstand fra centrum af Falkenberg og har en fantastisk beliggenhed midt på Skrea Strand. Derudover er der kun fem kvarter til Gøteborg i bil Hotellet er kendt som et af de bedste spahoteller på vestkysten og har en smuk strand, der strækker sig langs kysten.

Falkenberg Strandbad har en historie helt tilbage i 1937, her kørte man ”funkis-stil” og med store panoramavinduer ud mod havet.

I 1958 blev hotellet ramt af en ødelæggende brand, hvilket betød, at det smukke hotel var fortid. Allerede året efter stod et nyt hotel klar, men funkisstilen var forsvundet for altid og blev erstattet af et moderne hotel, der passede til tiden.

I løbet af 1980'erne blev Strandbaden drevet af Falkenberg kommune, men hotellet forfaldt og blev en skændsel for Falkenberg. Kommunen tillod at der blev et nyt, dette gjorde der i 1992 stod et nyt hotel, der kan ses fra alle sider langs stranden.

Book direkte online

Lej en hytte, feriehus/sommerhus eller hotel på din ferie.

(mere…)