Dr. Holms Hotel

Dr. Holms har siden det åbnede i 1909 været et naturligt mødested for folk til fjelds. Med en beliggenhed midt i Geilo, mellem Oslo og Bergen, er hotellet tæt på aktiviteter og oplevelser, hele året.
Hotellet ligger i nærheden af Geilo Skiheiser og Geilo Aktivitetssenter.

Danskere har bl.a. kunne stifte bekendtskab med det historiske hotel i de populære danske børnefilm “Far til fire – i sneen” og “Min søstersbørn – i sneen”.

 

Ustedalen Hotell & Resort

Ustedalen Hotel & Resort ligger godt placeret med en storslået udsigt over den smukke Ustedalsfjord. Der er blot 750 meter til Geilo Centrum, hvor der findes et godt udbud af butikker.
Placeringen midt mellem Oslo og Bergen gør Geilo let tilgængelig for alle.

Vestlia Resort

På dette skønne lodgehotel, bor du midt i smørhullet af Geilos smukke fjeldnatur og mange aktiviteter. På Vestlia Resort har du muligheden for at besøge det prisvindende spa- og fitnesscenter, her er også en svømmehall på hele 750 m2, bowlinghal, biograf og meget mere.
Vestlia Resort ligger lige ud til Geilolia Skicnter og Geilo aktivitetscenter.

Geilo

Fjeldbyen Geilo ligger halvvejs mellem Bergen og Oslo, og er indgangsporten til hele to nationalparker, Hallingskarvet Nationalpark og Hardangervidda Nationalpark, som er Nordeuropas største højfjeldsplateau.