Agger - Thy

Agger, Nationalpark Thy

Oplev en storslået natur på Jyllands vestkyst fra Hanstholm i nord til Agger Tange i syd. Nationalpark Thy er præget af havet og århundreders sandflugt, så her kan du opleve store, øde og vindblæste klitheder, der er helt unikke både i Danmark og internationalt. I området kan du opleve rådyr, kronvildt og nogle af Danmarks mest sjældne ynglefugle.
I de små landsbyer som for eksempel Nørre Vorupør og Stenbjerg kan du stadig opleve fiskere trække deres både op på stranden, som de har gjort i flere hundrede år.
Agger Tange Feriecenter ligger i udkanten af det idylliske uspolerede gamle fiskerleje Agger, helt ud til Vesterhavet.

Agger

Ønsker du at bo tæt på den fineste sandstrand? Agger tiltrækker hvert år et betydeligt antal besøgende om sommeren. Byen er beliggende ved vestkysten og er kendt for sin store, smukke sandstrand, der inviterer til diverse ferieaktiviteter. Det særlige kendetegn ved Agger er dens unikke beliggenhed ved havet, søen, skoven og fjorden. Agger udgør et charmerende område i den sydlige del af Nationalpark Thy. Det enestående landskab, det exceptionelle dyre- og fugleliv ved Agger Tange gør et besøg i området til en uforglemmelig oplevelse.