Vesterålen

Vesterålen lokker med et væld af flotte attraktioner – og naturen er et eventyr i sig selv. Oplev den fantastiske skærgård, som er dannet af hundredvis af store og små øer. Se hvordan landskabet varierer mellem alpine fjelde og tinder, grønne enge, hvide strande og dybe fjorde, samt smukke skove.

Vesterålen er betagende kunst, spændende kultur, delikat mad, fremstillet af friske råvarer fra naturen i området, magisk nordlys og uimodståelig midnatssol – alt samlet i dette storslåede område, langt oppe i Nordnorge.

Eksklusiv Kajakrejse i fantastiske Vesterålen

Sommerrejse: 5.-11. august, 2018

At padle i kajak i Vesterålen er en storslået oplevelse! Du kommer så tæt på naturen, at det helt kan tage pusten fra dig. Forestil dig, at du smyger dig lydløst i vandet mellem holme og skær og oplever fugle- og dyreriget på nært hold. Tænk at kunne iagttage havørn, søfugle, sæler, marsvin og andre havdyr, som er i færd med deres daglige gøremål. En enestående mulighed for at opleve steder, som du ikke kommer til på andre måder. Nyd synet af de hvide, urørte strande og de majestætiske fjelde, som spejler sig i havet.

5 dage i kajak i Vesterålen – en vidunderlig rejse, som du aldrig vil glemme!!

Hurtigrutemuseet i Stokmarknes

I byen Stokmarknes på Vesterålen levede og arbejdede grundlæggeren af Hurtigruten, Richard With. Og netop her finder du Hurtigrutemuseet. Tag på besøg her og oplev, hvordan Hurtigruten igennem mere end 100 år har fragtet folk og gods over havet, som er den primære hovedvej i Nord Norge.

Museet tager dig med på en rejse, hvor du kan blive klogere på de fantastiske skibe og på hvordan skibenes forskellige afdelinger har fungeret i både medgang og modgang.

Gå også om bord på det landsatte skib, M/S Finnmarken (1956) og drøm dig med på rejsen.

Åbningstider
01.01.–14.05. Hver dag 14–16                 15.08.–14.09. Hver dag 12–16
15.05.–14.06. Hver dag 12–16                 15.09.–31.12. Hver dag 14–16
15.06.–14.08. Hver dag 10–18                 Eller efter aftale.

Kontakt os

Skriv eller ring til os, så giver vi et uforpligtende tilbud. 

Fornavn feltet er påkrævet
Efternavn er påkrævet
Indtast venligst en gyldig e-mail-adresse